Haberler

Exclusive Networks On-Demand

Exclusive Networks için, bir dönüm noktası olan haberimizi, siz iş ortaklarımız ile paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bugün, Exclusive Networks siber güvenlik ve altyapı çözümleri özelinde hazırladığımız “Exclusive Networks On-Demand” Platformunu lanse etmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak isteriz. 

Kısa adı X-OD, ‘Exclusive On Demand’, Exclusive Networks’ün tüm dünyada, iş ortaklarına özel sunduğu dijital bir platformdur. Tüm siber güvenlik ve altyapı ürünlerimiz& hizmetlerimizi kapsayan, online bir dağıtım kanalıdır. 

Tamamen dijitalleştirilmiş bir platform olan X-OD, teknoloji taleplerinizi karşılamanıza, dağıtmanıza ve müşterilerinizin ihtiyacı olan çözüm paketi ile ve dilerseniz abonelik tabanlı hizmet oluşturmanıza imkan sağlayan bir platformdur. 

Exclusive Networks iş ortağı olarak katma değerli hizmetlerde bir adım ileri giderek, farklılaşmanızı ve sürdürülebilir büyümenizi destekler.

Öncelikle Avrupa’da İngiltere, Fransa ve Hollanda’da sunulacak bu çalışmamızla ilgili, detaylı bilgi almak için videomuzu izleyebilirsiniz.

Teşekkürler, Exclusive Networks Türkiye

Canlı Demo için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

https://www.x-od.com/live-webinars/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu