Haberler

Xiaomi, 3.Nesil Ekran Altı Kamera Yerleşime Sahip Teknolojisini Tanıttı

Xiaomi, gelecek yıl 3. nesil ekran altı kamera ile zenginleştirilmiş akıllı telefonların seri üretimine başlayacağını resmi olarak duyurdu. Çinli mobil üreticisi firmanın teknolojik yeniliğiyle desteklenen üst düzey akıllı telefon segmentine yönelik son stratejik zenginlik katacağı tahmin ediliyor.

Çentik takıntısı olanlar için yeni teknoloji kapıda.

Xiaomi’nin paylaştığı finansal ilk yarı kazanç raporu, akıllı telefon pazarındaki başarısının ispatı niteliğinde diyebiliriz. 2020’nin ikinci çeyreğinde, mobil telefonların ortalama satış fiyatı yıllık% 11,8 arttı. Mi 10 ve yeni satışa sunulan Mi 10 Ultra liderliği ele geçirdi ve markanın üst düzey pazardaki konumunu sağlamlaştırdı.

3. nesil ekran altı kamera teknolojisi

Bu yeni teknoloji, uçtan uca ekran efektini bozmadan ön kamerayı telefonun ekranının altında mükemmel bir şekilde gizleyebiliyor. Delikleri ve nokta damlalarını ortadan kaldıran bu teknoloji, tam derin ekran görünümü sunuyor.

Xiaomi yeni cihazlarında ekran noktası olmayacak.

Xiaomi, önümüzdeki yıl bu teknolojiyi kitle pazarına getirmeyi hedefliyor.

Keşfetmeyi ve yenilik yapmayı asla bırakmayın” diyen Xiaomi, farklı ileri teknolojilerin uygulama olanaklarını sürekli olarak araştırmaktadır. Şirketin Ar-Ge yatırımları her yıl büyük ölçüde artmaktadır ve Xiaomi’nin çabalarının meyveleri başarıyla piyasaya sürülmüştür. Bugün tanıtılan en yeni nesil ekran altı kamera teknolojisi, nihai tam ekran form faktörünü gerçeğe dönüştürüyor. Tüm bu yeniliklerin arkasında sadece Xiaomi’nin nihai teknolojik mükemmellik arayışı değil, aynı zamanda şirketin araştırma ve geliştirmeye olan bağlılığı var.

Kaynak

Yaşar YILMAZER

İnterneti, okumayı, üretmeyi, rakamları seven. Sistem uzmanı ve mali müşavir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu