Haberler

ÇözümPark Bilişim Portalı Son 6 Ayda 50 Web Semineri Gerçekleştirdi

ÇözümPark Bilişim Portalı olarak 2018 yılı Eylül ayı ile başladığımız Web Seminerleri serisine Nisan 2019 itibari ile ara verdik. Bu dönemde tam 50 adet web seminerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Tabiki yaz döneminde de yine bazı web seminerlerimiz olacak ancak haftada en az iki olacak şekilde planladığımız bazen üç web semineri gerçekleştirdiğimiz yoğun temponun en azından sonuna geldik diyebiliriz. Bu süreçte inanılmaz keyifli bir çalışma yaptık. Gerek ben gerek ekip arkadaşlarım gerek bizlerle ve sizlere değerli bilgilerini paylaşan kıymetli misafirlerimiz ve tabiki bizleri izleyen sizler gerçekten çok büyük bir sinerji oluşturduk. Evet web seminerini biz icat etmedik ve hatta ÇözümPark Bilişim Portalı olarak son dönem web seminerlerimiz ile toplam düzenlediğimiz web semineri sayısı 585 oldu. Merak edenler aşağıdaki linkten hepsini tek tek inceleyebilirler;

https://etkinlik.cozumpark.com/kategori/webinar/1

Ancak bu yeni dönemdeki konsept, katılım gösteren mühendislerin inanılmaz samimi bilgi paylaşımı gerçekten yoğun bir katılımı beraberinde getirdi. Özellikle son web seminerlerimizde alt yapı sınırları aşıldı ve bazı ziyaretçilerimiz odaya giremedi. Tabiki bizde elimizden geldiğince tüm web seminerlerini kayıt ettik. Birtakım aksaklıklar olsa da pek çok web semineri için kayıtlarımız hazır. Taktir edersiniz ki ciddi bir hazırlık gerektiren bu iş için canlı katılım çok değerli, bu konuda her ne kadar çok şanslı bir topluluk olsak bile anlayışınıza sığınarak kayıtlarımızı canlı yayınlarımızdan 30 gün sonra sizlere ulaştırdık.

Bu dönemde gerçekleştirdiğimiz tüm web seminerlerinin kayıtlarına Çözümpark Bilişim Portalı youtube kanalından;

https://www.youtube.com/channel/UCgkFCStGQFD6iZF5_AP9kUQ

Veya ÇözümPark TV üzerinden erişebilirsiniz;

http://tv.cozumpark.com/

Eylül 2018 – Nisan 2019 için gerçekleştirdiğimiz web seminerleri üretici dağılımı aşağıdaki gibidir;

MarkaSayı
DellEMC6
Microsoft6
Nutanix6
FixCloud5
Huawei5
HPE4
Qnap4
Virtual Metric4
Aruba2
Zyxel2
Barracuda1
Cloud7x241
Mellanox1
PassGate1
Rubrik1
WatchGuard1
Toplam50

Yaptığımız işten çok büyük bir keyif aldık. Daha önemlisi yaptığımız bu çalışmaların müşteri nezdinde de çok ciddi pozitif algısı olduğunu gördük. Özellikle yeni teknolojileri öğrenme, üreticinin teknik mühendislerine doğrudan ulaşım ve danışma imkanı, üreticilerin yol haritalarını onların ağzından dinleme, özellikle rekabetin yüksek olduğu teknolojiler için hemen hemen tüm rakiplerin kaynak sunması ve bu sayede tek bir platform’ dan Türkçe olarak ilgili teknoloji için doğru bilgiye ulaşma gibi pek çok fayda sağlamış bulunuyoruz. Bu motivasyon ile gelecek dönem olan Eylül 2019 – Nisan 2020 programına şimdiden başladık bile. Bu noktada şu ana kadar planlanan web seminerleri aşağıdaki gibidir;

MarkaSayı
HPE8
Huawei Intelligent Computing5
Dell EMC4

ÇözümPark Bilişim Portalı olarak siz değerli üyelerimiz ve sektör çalışanları için 2008 yılından bu yana sunduğumuz tüm hizmetlerin kalitesini sürekli olarak arttırma amacı ile çalışmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Emeği geçen herkese teşekkürler. Böylesine önemli konularda, bu kadar kısıtlı zamanda, bu sayıda etkinlik sanırım rekor olsa gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu