Haberler

Global Azure Bootcamp 2019 – İstanbul Etkinliği Gerçekleşti

Merhaba,

ÇözümPark Bilişim Portalı olarak 27 Nisan Cumartesi günü tüm Dünyada aynı anda gerçekleştirilen “Global Azure Bootcamp 2019” etkinliğine katıldık.

Ekibimiz’ den Hakan Uzuner, Fatih Karaalioğlu, Gökhan Yüceler, Erdem Avni Selçuk, Ümit Seyhan’ ın katılım gösterdiği etkinliğe ayrıca gönüllü destek veren Cihan Yakar, Yiğit Özaksüt, Selçuk Usta’ ya da teşekkür ediyoruz.

Hakan Uzuner, IT Pro alanında Azure Stack ve Bulut Güvenliği anlatırken , Ümit Seyhan ve Gökhan Yüceler’ in bitlikte gerçekleştirdiği sunumda Azure üzerinde Protected ve NonProtected sitelere gerçek zamanlı bir atak düzenleyerek Forensic ve Siber güvenlik alanlarında Microsoft Azure alt yapısının gelişmiş güvenlik özelliklerinden bahsederek bunu canlı örnekler ile sunmuşlardır.

Ümit Seyhan ayrıca kendi oturumunda PaaS servislerine değindiği Azure Managed Serves sunumunu gerçekleştirmiştir.

Fatih Karaalioğlu, Azure altyapı mimarileri ve Resourceları hakkında piyasa ve proje tecrübelerini aktararak derinlemesine Azure mimarisini bizler ile paylaştı.

Erdem Avni Selçuk, Azure mimarisi üzerinde Microsoft Flow’a değinerek , iş geliştirici ve planlama personelleri ile gerçek çalışma hayatımızda ne gibi akışlar kullanabileceğimiz hakkında detaylar ve örnekleri katılımcılar ile paylaştı.

Benzer şekilde çok değerli sunuları ile dev oturumunda Cihan Yakar – Microsoft Azure Machine Learning Studio, Selçuk Usta – Running Stateful Applications on Azure Container Service, Yiğit Özaksüt – AI with Azure Cognitive Services sunumlarını gerçekleştirmiştir.

Tüm dünya üzerinde aynı yapılan ve Microsfot tarafından desteklenen Global Azure Bootcamp etkinliğine katılan herkese ve sunumlarını gönüllü olarak gerçekleştiren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu