Html Site içer...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Html Site içerisinde ASP sayfa çağırma  

Sinem Erkan
(@sinemerkan)
Üye

MErhabalar ;

daha önceden <!--#INCLUDE file="respond.asp"--> ile .asp uzantılı HTML sitelerimin içinden asp sayfası çağırabilirken şimdi aşağıdaki hatayı vermektedir.

 

500 Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Alıntı
Topic starter Gönderildi : 31/03/2016 21:47
Okan Özbey
(@okanozbey)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Merhaba,

Web sitenizi sunucudan ziyaret edip veya hata sayfalarını açarak hatanın detayını buraya yazarmısınız ?

www.okanozbey.com

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/04/2016 19:49
ismail görünmek
(@ismailgorunmek)
Üye

[quote user="Sinem Erkan"]

MErhabalar ;

daha önceden <!--#INCLUDE file="respond.asp"--> ile .asp uzantılı HTML sitelerimin içinden asp sayfası çağırabilirken şimdi aşağıdaki hatayı vermektedir.

 

500 Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

[/quote]

html dosya içerisine asp, php dosyayı include edemezseniz.

iframe olarak ekleyebilirsiniz.

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/04/2016 20:25
Birol AYDOĞAN
(@birolaydugan)
Üye

edilebilir , ilk satırın sonunda vermiş detayı , bana iis config sorunu gibi geliyor .

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/04/2016 22:48
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Merhaba ,

 

muhtemel sunucunuzun değiştiğini anlıyorum mesajınızdan. Server yönetiminde rolelerden IIS altında Bulunan ASP yi aktif ettiniz mi ?

 

saygılarımla

 

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

CevapAlıntı
Gönderildi : 03/04/2016 02:55
Sinem Erkan
(@sinemerkan)
Üye

Hocam , hosting değiştirdim , kontrol panelde ASP etkin , evet Birol bey IIS olabilir bunun için yazı yazdım bakalım ne dönecekler .

CevapAlıntı
Topic starter Gönderildi : 03/04/2016 04:04
Okan Özbey
(@okanozbey)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Basit bir IIS hatası aslında ve hata sayfalarını açarak hatanın sebebi öğrenilebilir. 

Web Config'e ekleyeceğiniz ; 

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Hata sayfasının detayını açacaktır. 

www.okanozbey.com

CevapAlıntı
Gönderildi : 03/04/2016 12:10
Sinem Erkan
(@sinemerkan)
Üye

Sorun yokmuş , bizim gözümüzden kaçmış ,Host'a dosyaalrı atarken bir kaç eksik sayfa atmışız . Tşkler .

CevapAlıntı
Topic starter Gönderildi : 04/04/2016 04:55
Paylaş: