Forum
Merhaba,
Ben programlama ile çok kısa süredir ilgileniyorum ve C# diline yeni başlangıç yaptım. Kendimi eğitmek için kitap satın almayı düşünüyorum, aşağıda bulduğum iki tane kitap var hangsini seçmeliyim veya önerebileceğiniz kitaplar nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Linkler:
Merhaba,
Şimdi yapacak olduğum yorum sadece kendi fikrim,öncelikle onu belirtmek istiyorum.Bildiğim kadarıyla Memik Yanık'ın birçok kitabı var.Ancak Sefer Algan yazılım alanında 2005 yılında mvp ünvanı kazanmıştır.Ve sektörde birçok projeye imza atmış biri.Ben olsaydım Sefer Algan'ın kitabını alırdım.
Şimdiden başarılar.
illaki bunlardan birini alacaksan Sefer Algan'ın kitabını al derim.
Kesinikle Sefer Algan, Memik yanık'ın kitablarıda makaleleride step by step çevirilerden 🙂
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sefer ALGAN' ın Her Yönüyle C# kitabını aldım.
Geri bildirim için teşekkürler.
Hayırlı olsun. Yazacağın programlarla senide aramızda görmek isteriz.
İnşallah.
xyzt nickli arkdaşım ve gokhan dogan hocam sizlerin c# hakkında proglama mantıgını bilenler için ; sıfırdan öğretebilicek dili anlaşılır bol örnekli ,sade dil kullanılmış kitab önerilirinizi alabilirmiyiz 🙂
syg
c#la ilgilenmeyeli 2 yıl oluyor, o zamandan bu yana çok şey değişmiştir. takip eden arkadaşların önerileri daha sağlıklı olur. yalnız türkçe olması kısıtın yoksa yabancı kitaplara da bak derim.
C# programmer's referance var wrox un tavsiye ederim. Ayrıca pdf vs.. düşünürseniz paylaşabilirim..
gökhan hocam açıkcası paylaşırsanız benim için çok iyi olur mail adresimi isterseniz pm atabilirm.syg