Forum

FTP Erişim Hakkında
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

FTP Erişim Hakkında

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
431 Görüntüleme
(@fatihpazar)
Gönderiler: 79
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

FTP erişimleri ile ilgili olarak bir konuda sizlerden bilgi aabilir miyim? FTP erişimi için oluşturduğumuz kullanıcı FTP ye file browser ya da FileZilla üzerinden ilgili klasöre erişim yapmaktadır. Fakat firma içerisinde kullanılan ERP yazılımında yer alan FTP modülün de erişim yapmaya çalıştığımda Access Denied hatası vermektedir.

Sorunu çözmek adına kullanıcıya AD üzerinden Domain Admin vb. Tüm yetkileri verdiğim de ERP üzerinden giriş yapabilmektedir.

Sorunun içinden çıkamadım. Yani o kullanıcıyı full AD yetkisi verildiğinde erişmesi ile erişmemesi arasında ne fark var ki? ERP geliştirmenlerine sorduğumda kendilerinde bir bilgi verememektedir.

Acaba benim atladığım bir durum mu vardır?

Konu ile ilgili fikir verebilir misiniz? ya da yardımcı olabilir misiniz?

 

Teşekkürler,

 
Gönderildi : 06/05/2016 14:33

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4271
Co-Helper
 

Normalde bir fark yok. Siz tüm platformlardan erişim sağlayabiliyorsanız bırakın erp uzmanları çözsünler. Varsa erp üzerinden log takibi yaparak çözümlendirmeye gidilmeli. Access aşamasında FTP rolü sağlayıcısı üzerine log oluşuyorsa da fikir verebilir.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 06/05/2016 17:32

Paylaş: