Forum

Microsoft Office Gr...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Microsoft Office Groove Server 2007 Kullanan Varmı

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
502 Görüntüleme
(@DoganYetiskin)
Gönderiler: 171
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar Microsoft Office Groove Server 2007 Kullanan varmı acaba, kullanan varsa yararları nelerdir, maliyet ve sistem gereksinimleri ne gerekiyor.Bilgilendirirmisiniz acaba .

 
Gönderildi : 23/09/2008 17:39

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Office Groove 2007, ekip üyeleri farklı kuruluşlarda, birbirlerinden uzak konumlarda veya çevrimdışı ortamda çalışsalar bile, ekiplerin dinamik ve etkin bir biçimde birlikte çalışmalarına yardımcı olan bir işbirliği yazılım programıdır. Groove çalışma alanlarında çalışmak zaman kazandırır, üretkenliği artırır ve ekibin son ürünlerinin kalitesini güçlendirir. Office Groove 2007, 2007 Microsoft Office sisteminin, ekiplerin ve kuruluşların daha etkili bir biçimde işbirliği yapmalarına sağladığı katkının sadece küçük bir örneğidir
Microsoft Office Groove 2007′nin ilk 10 avantajı
Microsoft Office Groove 2007, basit bir belge işbirliğinden iş süreçleriyle tümleştirilmiş özel çözümlere kadar, geniş bir proje etkinliği yelpazesinde çalışmaya yönelik bir işbirliği yazılım programıdır. Bulunduğunuz konumdan veya ağ bağlantısından bağımsız olarak sizin ve ekibinizin birlikte daha dinamik ve etkin bir biçimde çalışmanıza yardımcı olması bakımından,
Office Groove 2007′nin ilk 10 avantajı şöyle sıralanabilir:
Ekibi, araçları ve bilgileri tek bir yerde bir araya getirin.
Ekipteki herkes aynı yerde bulunmadığından ve aynı bilgi ve sistemlere bağlı olmadığından, bir proje üzerinde çalışan ekiplerde çoğu zaman bağlam eksikliği yaşanır. Groove çalışma alanları, tüm çalışanları, araçları ve verileri tek bir yerde (çalışma alanında) bir araya getirip tüm ekip üyelerinin bilgisayarlarından buraya erişebilmelerini sağlayarak bu bağlamı sağlarlar.
Her bir çalışma alanını ekibin benzersiz gereksinimlerine göre özelleştirin.
Office Groove 2007 sayesinde, işi yapmak için gereksinim duyduğunuz araçlara siz ve ekibiniz karar verirsiniz. Ondan fazla temel aracın (Dosyalar, Tartışma ve Takvim gibi) yanı sıra önceden oluşturulmuş çeşitli çalışma alanı şablonları arasından seçim yapabilirsiniz. Öte yandan, Groove Formları ve Groove InfoPath Formları ile kendi özel araçlarınızı da tasarlayabilirsiniz.
Tek bir ürün kullanarak, iş arkadaşlarınız, ortaklarınız ve müşterileriniz ile birlikte çalışın.
Kuruluşunuzun dışından kişilerle çalışmanız gerektiğinde artık araçları değiştirmenize gerek kalmayacak. Office Groove 2007 sayesinde, müşteri veya ortağınızı çalışma alanına davet etmek, ortak bir çalışanınızı davet etmek kadar kolay.
Çevrimiçi veya çevrimdışı her yerde üretkenliğinizi sürdürün.
Office Groove 2007 tüm çalışma alanlarınızı, araçlarınızı ve verilerinizi doğrudan bilgisayarınızda depolar ve böylece, bilgilere erişmek veya bunları güncelleştirmek için şirket ağına bağlanmanıza gerek kalmaz. İster ofisinizde ya da müşterinin yerinde, ister yolda veya evden çalışıyor olun üretkenliğinizi sürdürebilirsiniz.
Otomatik olarak ve etkili bir şekilde verileriniz eşitlensin.
Groove, ekip üyelerinizin bilgisayarlarına yalnızca çalışma alanında yaptığınız değişiklikleri otomatik olarak gönderir. Bu arada, ekip üyelerinizin yaptığı değişiklikler de, Internet bağlantınız varken Office Groove 2007′de her oturum açtığınızda size gönderilir.
Kimin, ne zaman ve hangi konuda çalıştığını görün.
Yerleşik bulunma bilgisi, uyarı ve okunmadı işaretleri sayesinde, kimin, ne zaman ve hangi konuda çalıştığını sormaya gerek kalmadan öğrenebilirsiniz. Ekibinizle birlikte koordinasyona daha az, çalışmaya daha çok zaman ayırabilirsiniz.
SharePoint belge kitaplıklarını Office Groove 2007 ile eşitleyin.
Yeni yerleşik SharePoint Dosyaları aracıyla, belgeleri Microsoft Office SharePoint Server 2007 veya Windows SharePoint Services 3.0 ekip sitesinden Groove çalışma alanına kolaylıkla teslim alabilir, bu belgeler üzerinde ortak çalışabilir ve işiniz bittiğinde geri teslim edebilirsiniz; ve tüm bunları yalnızca birkaç tıklatmayla yapabilirsiniz.
Microsoft Office InfoPath 2007 ile form oluşturun ve Office Groove 2007 ile formu paylaşın.
Yeni yerleşik InfoPath Formları Aracıyla, Office InfoPath 2007′de oluşturulan form çözümlerini alabilirsiniz. Neden mi? Bu sayede, siz ve ekibiniz alanlara ayrılmış verileri (durum raporları ve anketler gibi) proje çalışma alanlarınızın doğrudan içinden toplayabilir ve izleyebilirsiniz.
Hazırlıksız olduğunuz durumlarda Microsoft Office Communicator tümleşimiyle en iyi sonucu alın.
Office Groove 2007, Office Communicator’ın 2005 ve 2007 sürümleriyle yeni bütünleşmesi sayesinde, nerede olursa olsunlar, ekip arkadaşlarınızla tam zamanında etkileşime girmenize yardımcı olur. Communicator kişilerinizin varlık bilgilerini görün ve doğrudan Office Groove 2007′nin içinden onlarla iletişimi başlatın.
Uluslararası ekiplerle kendi dillerinde anlaşarak çalışın.
28 dil desteği sayesinde, dünya genelindeki ekip üyeleriniz artık Office Groove 2007′nin gücünü kendi dillerinde yaşayabiliyor.






























System Requirements
Manufacturer/Publisher Name Microsoft
Operating System Windows Vista | Windows XP SP2 | Windows Server 2003 SP1
Memory Required 512MB or higher recommended for instant search
HardDisk Required 3 GB--a portion of this disk spaces will be freed after installation if the original download package is removed from the hard drive
Minimum Processor Speed 500 MHz processor or higher
Display 1024x768 or higher resolution monitor
Estimated Download Time 36 hour(s) 56 minute(s)(56Kb), 4 hour(s) 2 minute(s)(DSL 512Kb)
ESRB Rating

Not Applicable


 


Fiyatı 600-700 USD arasında imiş...

 
Gönderildi : 23/09/2008 17:54

(@DoganYetiskin)
Gönderiler: 171
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

peki kullanan kimse varmı arkadaşlar memnun olan varmı peki ne gibi kolaylık saglıyor.canlı sistemde

 
Gönderildi : 24/09/2008 20:24

Paylaş: