Forum

epson tm u 295 yazı...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

epson tm u 295 yazıcı problemi

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
709 Görüntüleme
(@ErgunDEMiRTAS)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Mrblar sistemini yönettiğim firmanın mağzalarının birinde bu yazıcıyla ilgili bir problemimiz var.Mağazada nbm vinnr mağaza otomasyonu kullanılıyor. Ve rdp ile bağlantı yapılıyor. Bu mağazamızda ekran kartı yanmasından dolayı yeni ekran kartı takıldı ve driveri yüklendi. Kablolar eski yerine takıldı ve başka bir değişiklik olmamasına rağmen yazıcımız artık karakter hatalarıyla yazmaya başladı. Mağazanın ana bayii bilgi işlemcileri bağlanıp çeşitli driverlar yüklediler  tabi eski kurulu yazıcıyı ve ayarlarıda sildiler.Daha sonra yapamadıklarını nbm firmasının elemanlarının yapmasını gerektiğini söylediler. Onlarda izinli olduklarını  yardım edemeyeceklerini söylüyorlar. Şu an mağaza fatura yazamıyor ve büyük bir sıkıntı var. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa bilgisini ve yardımını esirgemezse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 31/08/2012 13:24

(@Gurkantaskiran)
Gönderiler: 2
New Member
 

Merhaba

Ayni sistemi kurdum ve halen yonetmekteyim. Sorununuz pc com hizi ile yazici alt kisminda bulunan jumper ayalrinin uyumsuzlugundA kaynaklanmaktadir.

 

Ornegin com hizi 2400 ise yazici jumper ayalarinda 2,8, ve 10 numaralar on modundan olmalidir. Aksi halde bozuk karakter sorunu yasarsiniz. Burada dikkat edeceginiz bir konuda ts da kurulu driver ile uzaktaki pcde kurulu driver'in birebir ayni olmasidir

 Bunlari kontrol edin edermisiniz.  

 
Gönderildi : 31/08/2012 14:08

Paylaş: