Forum

AD'de kullanıcı bil...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

AD'de kullanıcı bilgilerini düzenlemek için son kullanıcı programı.

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
360 Görüntüleme
(@EnisERGEN)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Forumdaki ilk mesajımın soruyla başlamasından dolayı üzgünüm fakat acil bir durum söz konusu. Uzatmadan konuya geçmek istiyorum.

Arkadaşlar ben AD'yi düzenli olarak kullanabiliyorum. Altyapısı hakkında pek fazla bir bilgim yok fakat kullanabildiğim kadarı bana yetiyor. Benim için son 3 gündür gerekli olan bir programdan bahsetmek istiyorum. Daha doğrusu var mıdır yok mudur bunu araştırıyorum.

Ben AD'de kullanıcı bilgilerini (adı,soyadı,adresi,telefon numarası, vs.) bunları düzenleyeceğim fakat çalıştığım firma bir Grup ve alt kollarında 5'ten fazla şirket var. Ben tüm şirketler için bütün idari personelin bilgilerini düzenlemeye kalkarsam benim çok fazla zamanımı alacak. Ve şuandaki yoğun şartlar buna imkan vermiyor. Aynı şekilde bu bilgilerinde bir an önce düzenlenmesi gerekiyor.Benim düşüncem her şirketten bu konuyla ilgilenebilecek bir sorumlu seçmek ve üçüncü parti herhangi bir programla bu kullanıcı bilgilerini düzelttirmek.

Exchange server üzerinde yapılacak düzenlemeler. 

Bu imkanları sağlayabilen herhangi bir yazılım var mıdır? AD üzerinde sadece kullanıcı bilgilerini düzenleyebilecek, diğerleriyle işi olmayacak.

Teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 30/11/2011 13:17

(@mesutguven)
Gönderiler: 60
Trusted Member
 

AD Manager Plus'ı incelemenizi tavsiye ederim.

 

 
Gönderildi : 30/11/2011 20:50

Paylaş: