Forum

File Server Hatalar...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

File Server Hataları

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
918 Görüntüleme
(@alibirinci)
Gönderiler: 278
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Selam;

Benim birkaç sorum olacak.

Genel SistemBilgisi: Server 2003 Enterprise RC2 kullanıyorum. Dc, ve File server ayrı serverlarda. kullanıcı dosyalarını file serverda tutuyorum.. Clientler Xp Profesyonel SP2'li

1-)  Kullanıcı hata ile dosya siliyor. silinen dosya geridönüşüm kutusunda yok. geçici olarak silinen dosyaları nereye atıyor.. bunları geri alabilirmiyiz..Not: silindikden sonra bilgisayar kapatılıp açılmıyor..

2-)  File server mp3 dosyalarını almıyorum. kullanıcı belgelerime muzik dosyası koyuyor.. bilgisayarı kapatırken bu dosyaları almadığını kullanıcıya soyluyor.. bundan sonra her kapattığında aynı ahtayı veriyor. belgelerımde bu dosyları goremıyorum..  bu uyarıyı nasıl düzeltebilirim..

3-) Kullanıcı oturum kapattığında dosyalar replication olurken gerçersiz parametre diyor. yeniden açtığımda dosyalarım gelmiyor. \\fileserver diye kullanıcı dosyalarına ulaşmaya çalıştığımda benden şifre soruyor..

4-) File Serverda MDB  dosyalarını alması templateslerde yasaklanmış. bunu kaldırdığım halde gene bu dosya uzantısını almıyor..

 

Biraz fazlaca oldu sanırım.. Yardımlarınız için şimdiden Tşk ederim..
 

 
Gönderildi : 08/05/2008 14:01

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

Merhabalar,


1- Paylaşımdan silinen dosyalar geridönüşüm'e gönderilmez. Recovery programları kullanarak geri getirebilirsiniz. Final data benzeri programlar kullanabilirsiniz.


Diğerleri için ekran görüntülerini yollayabilir misiniz?

 
Gönderildi : 08/05/2008 22:51

(@onurcan)
Gönderiler: 156
Estimable Member
 

Merhaba


http://cozumpark.com/blogs/windows_server/archive/2008/03/29/file-server-kurulumu-with-r2-file-server.aspx  birde iligili makaleyi okursanız sorularınızın yanıtlarına ulaşabilirsiniz.


iyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 08/05/2008 22:52

(@alibirinci)
Gönderiler: 278
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Rahmi hocam birinci soruya cevap verdi..

ikinci sorunun cevabıda dosyalar cevrim dışı klasorunun içinde tutuluyor buraya girip bu dosyaları sildiğimizde sorun kalmıyorum... diğer seçeneklerin cevabını buldukca vereceğim  

 

yardımlar için tşk.. 

 
Gönderildi : 28/05/2008 17:35

Paylaş: