Forum

win srv 2003 r2 de ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

win srv 2003 r2 de update sorunu yaşıyorum sürekli

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
420 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

arkadaşlar yeni kurmuş olduğum server da update etmeye çalışıyorum ilk 87 tane yaptı ama sonrasında sürekli bu hatayı veriyor bir siteye yönlendiriyor orada istenilenleri yapmama rağmen yine aynı hatayı veriyor. aşağıdaki arkadaşlar yarın bu srv ile demo yapmam gerekli nasıl halledebilirim.acaba









 


 


















 


 


[Error number: 0x80072EFD]

 

See which updates failed to install


The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem.


For self-help options:

Frequently Asked Questions


Find Solutions


Windows Update Newsgroup


For assisted support options:

Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues)

 
 

Read more about steps you can take to resolve this problem (error number 0x80072EFD) yourself.




 
Gönderildi : 13/05/2010 02:30

(@fatihkaraalioglu)
Gönderiler: 3040
Illustrious Member
 

Merhaba;


yaşamış olduğunuz hata internet hattınızdan kaynaklı olabilir. İnternet band hızı veya güvenlik duvarınız tarafından sıkıntı yaşıyor alabilirsiniz. Yaşamış olduğunuz Problemin hata kodundan bu sonua ulaşıyorum.


Daha detaylı bilgi için aşağıdaki MS Destek sayfasını kontrol edebilirsiniz.


http://support.microsoft.com/kb/836941


Güncelleştirmeleri yüklemek üzere Windows Update veya Microsoft Update kullandığınızda bağlantıyla ilgili geçici hatalarla karşılaşabilirsiniz



if (!loadTOCNode) {var loadTOCNode = function(){}}

Önemli Bu makale, bir bilgisayarın güvenlik ayarlarını düşürmenize veya güvenlik özelliklerini devre dışı bırakmanıza yardımcı olacak bilgiler içermektedir. Bu değişiklikleri, belirli bir soruna geçici çözüm bulmak için yapabilirsiniz. Bu değişiklikleri yapmadan önce, bu geçici çözümün çalışma ortamınızda uygulanmasıyla ilişkili riskleri değerlendirmeniz önerilir. Bu geçici çözümü uygularsanız, bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilecek ek adımları da gerçekleştirin.



Güncelleştirmeleri denetlemek veya yüklemek için Windows Update Web sitesini vey...

loadTOCNode(1, 'summary');

Güncelleştirmeleri denetlemek veya yüklemek için Windows Update Web sitesini veya Microsoft Update Web sitesini kullandığınızda, "Belirtiler" bölümünde listelenen aşağıdaki hatalardan birisini alabilirsiniz.

Önemli Bu hatalar çoğu durumda, güncelleştirilecek bilgisayar ile karşıdan yüklenecek güncelleştirme arasındaki kısa süreli iletişim kesintileri nedeniyle oluşan geçici sorunlar sonucunda ortaya çıkar. Bu sorunlar, genellikle kendiliğinden çözümlenir. Dolayısıyla, bu makaledeki sorun giderme yöntemlerini denemeden önce, Windows Update sitesinden çıkıp 10 - 15 dakika kadar bekledikten sonra Windows Update hizmetini yeniden başlatıp güncelleştirmeleri denetlemeyi deneyin. Windows Otomatik Güncelleştirme özelliğinin, 24 saatlik normal döngüsünde güncelleştirmeleri yüklemesine de izin verebilirsiniz.

Not Bu hatalar, ağ ayarlarında herhangi bir değişiklik yapılmasa da, oluşabilir.

 
Gönderildi : 13/05/2010 02:55

Paylaş: