Forum

Görev çub...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Görev çubunda sağdaki simgeyi kaldırmak

11 Yazılar
7 Üyeler
0 Reactions
3,052 Görüntüleme
(@ozcanozarslan)
Gönderiler: 63
Estimable Member
Konu başlatıcı

[#324674]

Selam arkadaşlar Radmin administrator v3,4 kurduğum windows7 32 bit bir pc de görev çuğundaki simgeyi kaldıramadım. bunu regeditten veya başka bir şekilde nasıl kaldırabilirz.

Resimde görünen simgeyi....

[url= http://d1204.hizliresim.com/w/p/4q9h1.jp g" target="_blank">http://d1204.hizliresim.com/w/p/4q9h1.jp g"/> [/img][/url]

Gönderildi : 21/04/2012 17:43
(@SerdarCakar)
Gönderiler: 95
Estimable Member

görev çubuğunda,

- sağ tuş özellikler

-  Özelleştir

yada : "Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Bildirim Alanı Simgeleri" 

- Kaldırmak istediğiniz programı bulun ve karşısındaki açılır kutudan "Simge ve bildirimleri gizle" yi seçip tamam deyin.

Gönderildi : 21/04/2012 17:50
(@ozcanozarslan)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Başka bir yolu yok mu hatta Simge ve bildirimler bölümünden bile gizleyecek bir yöntem yok mu. Regeditten vb... silmek gibi.

+ Denedim yine gözüküyor kapatıp açtım makineyi yine aynı.

Gönderildi : 21/04/2012 18:05
(@Anonim)
Gönderiler: 0

Radmin pencerede araçlar açılır menüden,seçenekler panelinde genel seçenekler seçili iken "Sistem çubuğu simgesine küçült" şaretini temizleyip onaylayın.

radmin

Tercihen: Görünüm tabında "sistem çubuğu" altında "gösterme" şeklinde yapılabilir

radmin

Gönderildi : 21/04/2012 23:54
(@ozcanozarslan)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Radmin pencerede araçlar açılır menüden,seçenekler panelinde genel seçenekler seçili iken "Sistem çubuğu simgesine küçült" şaretini temizleyip onaylayın.

radmin

Tercihen: Görünüm tabında "sistem çubuğu" altında "gösterme" şeklinde yapılabilir

radmin

Siz bunları view kısmında anlatmışsınız ben server kısmında ekranın sağ altında nasıl göstermeyebilirz onu sormuştum hocam.

Gönderildi : 23/04/2012 15:33
(@Anonim)
Gönderiler: 0

How to hide the Radmin tray icon

Gönderildi : 23/04/2012 18:53
(@ugurdemir)
Gönderiler: 9866
Illustrious Member

Hatirladigim kadariyla ozelliklerinde hide icon secenegi vardi onu isaretleyince gizler

Gönderildi : 23/04/2012 18:57
(@yurdalozalp)
Gönderiler: 106
Estimable Member

Radmin sitesinden indirdiyseniz içinde özellik gelmiyor .Lisans aldığınız yerden noiconsuz sürümünü istemeniz gerek standart versiyonunda yok.İsterseniz özel'den gönderebilirim.

İyi çalışmalar

Gönderildi : 23/04/2012 19:24
(@ozcanozarslan)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Radmin sitesinden indirdiyseniz içinde özellik gelmiyor .Lisans aldığınız yerden noiconsuz sürümünü istemeniz gerek standart versiyonunda yok.İsterseniz özel'den gönderebilirim.

İyi çalışmalar

Rica etsem Gönderebilirseniz çok sevinirim.

Gönderildi : 23/04/2012 22:10
(@HasimAkkaya)
Gönderiler: 32
Trusted Member

İyi çalışmalar

Sizden ricam bunu banada göndere bilirmisiniz tsk.

[email protected] adresine tsk. 

Gönderildi : 21/10/2012 19:19
(@Anonymous)
Gönderiler: 142
Estimable Member

banada gönderebilirmisiniz teşekkürler.

Gönderildi : 06/12/2016 11:59
Paylaş: