Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Karel IPV20 IP santral Local haberleşme

7 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
1,018 Görüntüleme
(@BakiERTUGRAL)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba değerli arkadaşlar,

Elimde IPV20 marka santral bulunmakta buna bağlı 2 analog telefon 2 adet IP karel telefon var. IP telefonlarda voip kullanıldığını düşünmüyorum telefonu kaldırıp  (9) u tuşlayarak hat alıyoruz dış aramalar yapıyoruz.iç aramalar için ise yalnızda dahili numara çevirmemiz yetiyor.

Soruma gelince ; Santrale eklemek için 1 adet daha IP telefon aldım.aynı mantık santral içinde local ıp üzerinden haberleşecek ,dış arama için (9) tuşlayarak hat alacağım.Bunu yapmam için Voip hesaba ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum doğrumudur ?

Kurulumu yapan firma bize operatör kullanıcı girişi için bilgiler bıraktı.Santrale yeni telefon eklemem için admin girişi yapmam şart sanırım. 

Konuyla ilgili görüşleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. 

 
Gönderildi : 23/12/2013 11:40

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Bizde karel ucap server var ip veya deck telefon ekleneceği zaman Server wep arayuz girip cihazın ip telefon ise mac deck ise sn giriyorum ve cihaz açtığımda configurasyon alıyor.

Sizinki de sanırım öyledir.

 
Gönderildi : 23/12/2013 12:44

(@EmrahYetimler)
Gönderiler: 41
Eminent Member
 

Merhaba, ürün hakkında bilgiye bu sayfadan ulaşabilirsin:  http://www.karel.com.tr/urun-cozum/ipv10-ve-ipv20

 Yardım için Karel Destek Hattını aramanı öneririm 0850 2525 575

 
Gönderildi : 23/12/2013 12:48

(@BakiERTUGRAL)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Emrah Yetimler Hocam , cevap için teşekkür ederim.Karelin müşteri hizmetlerini çok aradım işin kolayını bulmuşlar direk yetkili satıcınızla görüşün diye teleksekreter mesajı var sonra hattan düşüyorsun, yetkili satıcıyla şuan münakaşa içindeyiz,sistemin fabrika ayarlarındaki admin girişini değiştirmişler.biz onlardan bu bilgileri istediğimizde bizden para istediler.

 Ozkan Burgac hocam bizdeki sistemdeki mantıkta aynı sanırım , ben şuan DECT telefon tanımlaması yapmaya çalışıyorum, Gigaset A510 ip  telefonu karel santrale adepte edeceğim SIP özelliğinden faydalanmak istiyorum. fakat konfigürasyon ayarlarını alması için Dect telefonun ip sini önce karel servera tanımlamam gerekiyor doğrumudur ?

 

Saygılarımla ...

 

 
Gönderildi : 23/12/2013 13:12

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Deck telefonlar ip Değil Aslında RF Çalışır ve bunu radyo senin Santral yayıyor Yetersiz geldiği yerlerde ilave olarak Baz istasyonu dediğimiz cihaz takılıyor ve mantık repeater farkı yok 

Ayrıca Cihazının Mac veya ip Server Tanımlaman gerekiyor Ve bunu yapabilmen için Superadmin ile Giriş yapmalısın ve bunu Firma vermeye"Mecbur" 

 

Kısacası izlediğin yol doğru. 

 
Gönderildi : 23/12/2013 13:31

(@BakiERTUGRAL)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Özkan Burgac hocam , evet Dect telefonumla birlikte kendisine ait birde  baz istasyonu geldi ,baz istasyonunu modem bağlantısı üzerinden web arayüzüne girerek konfigüre edebiliyorum,tek sorunum o halde IP santrale yönetici olarak girip orda bir hesap oluşturmak . firmaya yazı çektim yönetici giriş bilgilerini vermelerini istedim.sisteme giriş yapıp ayarlamaları yaptığımda burdan paylaşacağım bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 23/12/2013 13:38

(@EmrahYetimler)
Gönderiler: 41
Eminent Member
 

Tekrar merhaba, evet Karel Yetkili Satıcınınız size yardımcı olması gerekir. Eğer Yetkili Satıcınızdan memnun değilseniz. Karel size yeni bir Yetkili atayacaktır. Hattan düşme olarak belirttiğiniz konu; sadece hafta sonu mesai saatleri dışında size bu sesli mesaj verilir. İletişim bilgilerinizi iletirseniz Karel Destek Hattı sizi arayabilir.

 
Gönderildi : 24/12/2013 18:55

Paylaş: