Forum

SCCM 2102 R2 EndPoi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

SCCM 2102 R2 EndPoint Deploy sorunu

2 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
421 Görüntüleme
(@erkangulmez)
Gönderiler: 316
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

 

SCCM 2012 R2 SP1 ile tamami (simdilik) server 2012 R2'den olusan networkume Endpoint Protection'ı deploy edemiyorum, definition update'leri çekemiyorum.

10 fiziksel serverım var ve hepsinde de hyper-v üzerinde 1 adet sanal server çalışıyor. Bu sanal serverların hepsi DC ve kendi subnet'leri var. 

hepsi birbiriyle konuşuyor, iletişiyor sorun yok. Çünkü bu servarların hepsi ayrı bir lokasyona konulacak ve merkezde ki büyük serverla site2site iletişecekler. Şimdilik hepsi lab ortamında kurulum aşamasında. 

Ben bir servera ki o da DC, SCCMyi zorla da olsa kurdum, çalıştırdım, tüm serverları buldu, tanıdı ancak ne yaptıysam bu serverlara EP'ı deploy edemedım. sadece SCCM'yi kurdugum makineye kendi kendini kurmuş o kadar. Bi dünya yerli yabancı forum, site vs okudum ama çare bulamadım. Kurulum için de TechNet'i referans almıştım. Definition update'leri çekmemesinin nedeni Firewall desem bile içerde duran, aynı switche bağlı, birbirlerini gören makinelere hiç olmazsa EP'ı deploy edebilirim. 

Ne hata veriyor derseniz, bi hata yok dişe dokunur ya da ben göremiyorum. Loglara baktım ama...:(

Değerli fikirlerinize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.

 

Teşekkürler

 
Gönderildi : 11/06/2016 22:25

(@erkangulmez)
Gönderiler: 316
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Tekrar'

 

 

Belki benim gibi bu sorunu yasayan olursa diye cozumu paylasayim istedim. 

DC'de yeni bir yetkili kullanici olusturdum ve bu bu kullaniciyi SCCM consolu icinde yetkilendirip client agent kurmak icin kullanilacak default hesap olarak atadim ve sorun cozuldu. geri kalan ayarlar zaten dogru idi, 3-5 dk icinde kurulumlar basladi.

 

Umarim ihtiyaciniz olmaz ama olursa ben boyle hallettim sorunumu, bilginize

 

Error'suz gunler...

EG

 

 

 
Gönderildi : 13/06/2016 16:17

Paylaş: