Forum

SCCM 2012 sitelerle...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

SCCM 2012 sitelerle veritabanı ilişkisi

2 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
322 Görüntüleme
(@Fatihcan)
Gönderiler: 76
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba, kapalı bir network ortammında çalışıyorum,bir bilgisayarda sccm 2012 ile primary site oluşturdum ancak farklı bilgisayara da primary site oluşturmam gerekiyor ancak ben tek bir sql ile çalışmak istiyorum ne yapmam gerekiyor acaba ? 3 . bir bilgisayar ekleyip ona central administration site kurup bu pc üstünden primary siteleri ilişkilendilendirip administration site tarafındaki sqli, primary sitelara gösterebilir miyim yoksa herbiri bağımsız olarak mı çalışmalı ?

 
Gönderildi : 11/09/2012 01:56

(@Fatihcan)
Gönderiler: 76
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

SCCM 2012 de sisteme 1 tane CAS (Central Administration Site) ve 1 tane Primary site kurmak istiyorum. CAS kismini problemsiz yükledim ancak primary site kurarken (kurarken -CAS ile iliskilendirdim-)  yüklemeye baslamadan hemen önce 2 hata ile karsilastim bunlari nasil düzeltebilirim acaba ?

Connection to SQL SERVER on CSA (Central Administration Site) failed

*Setup failed establish a connection to the SQL SERVER for CAS, or the user running setup does not have syadmin rights on the SQL SERVER.

Parent/Child database collation failed

* The collaction of the site database does not match the collation of the parent site's database. All sites in a hierarchy must use the same database collation.

 
Gönderildi : 13/09/2012 20:53

Paylaş: