Forum

Synology SSL Hk
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Synology SSL Hk

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
2,258 Görüntüleme
(@alperaykut)
Gönderiler: 259
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaşlar, İnternet'e bağlı olmayan Yerel Ağımda Synology nas bağlandığımda güvensiz bağlantı olarak bağlanıyor.Yerel ağımda SSL Sertifika üretim nasıl https ile aktive ederim. su an x.x.x.x:5000 olarak bağalnyor https aktif ettğimde ise x.x.x.x:5001 olarak bağlanıyor ama üzerinde web sayfası bu siteye bağlantınız gizli değil diyor.Gizli olarak bağlanmasını nasıl sağlıyabilirim.Hangi Adımları takip etmem lazım.

 

Teşekkürler

İyi Çalışmalar

 

 
Gönderildi : 19/02/2018 16:40

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,

Synology üzerindeki SSL kendi üzerinde üretilmiş bir SSL olduğundan hata verir güvenilir demez. Siz sertifika sağlayan bir sağlayıcıdan SSL sertifika alıp import ederseniz hata kaybolur. Kendi içerinizde sertifika oluştururup bunu export edip daha sonra synology üzerine import ederseniz bu hata yine yok olur ancak dışardan bağlantılar için sertifika servis sağlayıcı içeride olduğundan hata almamak için o bilgisayara da import etmeniz lazım.

Detay Bilgi için know how bakabilirsiniz.

https://www.synology.com/tr-tr/knowledgebase/DSM/tutorial/General/How_to_enable_HTTPS_and_create_a_certificate_signing_request_on_your_Synology_NAS

 
Gönderildi : 19/02/2018 18:44

Paylaş: