Anasayfa » Forum

Prosedürdeki p...
 

Prosedürdeki parametre yönetimi  

  RSS
Sinem Erkan
(@sinemerkan)
Üye

merhabalar;

prosedüre C# de oldugu gibi object paremetre yada Class tanımlayıp diledigimiz sekilde çapırmak için nasıl prosedürü tanımlamamız lazım

 

C# public void Method(Classname Param) şeklinde.

Alıntı
Gönderildi : 03/01/2019 9:56 pm
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Üye Forum Yöneticisi

SQL içerisindeki SP ye c# da yaptığımız gibi class üzerinden gönderim yapamıyoruz. Tek tek parametreleri tanımlamanız lazım. Microsoft kaynaklarında bulunan  https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/api/system.data.sqlclient.sqlcommand.parameters?view=netframework-4.7.2  makalede ornek mevcut ıncelemenızı rıca ederım 

 

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/01/2019 4:58 pm
Birol Aydugan
(@birolaydugan)
Üye

C# için diğer postunuza Erdem bey cevap vermiş , SQL için soruyor iseniz

Create type Sqlparameter as table
(

ID int,Names varchar(10)

);

Create Procedure sp_test
(

@prm Sqlparameter readonly

)

as

////
şeklinde yapabilirsiniz.
CevapAlıntı
Gönderildi : 05/01/2019 3:48 am
Paylaş:
  
Çalışıyor

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol