Forum

sql server kasıyor.
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sql server kasıyor.

3 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
2,460 Görüntüleme
(@CengizERDEMiR)
Gönderiler: 11
Active Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar kendimce çok önemli bir konuda takıldım. Mssql server kullanan bir internet sitesi mevcut ve sql sunucusunda son zamanlarda sürekli kitlenmeler yaşıyoruz. Fakat sql manager ile baktığımızda herhangi bir problem görünmüyor. İnternet sitesi üzerinden girildiğinde ise site açılmıyor. SQL server yeniden başlatmamız gerekiyor. Hatta bu süreçte IIS ram kullanımıda yükseliyor. SQL Server a max. ram limiti koyduk + olarak IIS recycling e de max ram limiti koyduk yine sorunu çözemedik. Önerileriniz nelerdir?

+ olarak bazı konularda system monitorden bakın denmiş fakat burayı bulamadım. Bu ve bunun dışındaki önerileriniz ve yardımlarınızı bekliyorum.

 Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 31/03/2014 19:17

(@CengizERDEMiR)
Gönderiler: 11
Active Member
Konu başlatıcı
 

Yavuz bey program için teşekkürler bir çok konuda bize yardımcı olacağa benziyor. 

 Buradan biraz analiz yapabiliriz. Artı olarak bu konuda farklı çözümler neler olabilir yapabileceğimiz ek ayarlar var mıdır? Bu konuda da arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum.

 

Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 31/03/2014 19:35

(@CengizERDEMiR)
Gönderiler: 11
Active Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar bir de oluşturduğumuz sp, functions listesi görünüyor sql managerda fakat oluşturduğumuz triggerlar yok. Bunları kod yazarak güncelliyoruz. sql managerda göremediğimiz için design moduna da geçemiyoruz. Bilgisi olan var mı daha önce bu sorunu yaşayan. Teşekkürler.

 
Gönderildi : 01/04/2014 14:34

Paylaş: