Forum

Sharepoint 2013 - T...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sharepoint 2013 - Textbox içindeki bir veriyi Combox a kopyalamak(yazdırmak)

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
563 Görüntüleme
(@EthemGok)
Gönderiler: 17
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

 

Konu başlığı biraz karışık oldu ancak kısaca özetlemek gerekirse;

 

Başka bir listeden Lookup olarak çektiğim sütuna, birleştirme formülü uyguladığım bir sütunda ki veriyi aynen lookup yaptğım sütuna yazdırmak istiyorum.

Lookup yaptığım listedeki veri ile yazdırmak istediğim veri aynı, farklı bir veri yazdırmaya çalışmıyorum. Hesaplama sütunundaki veri birleştiğinde direk lookup yaptığım sütuna veriyi kopyalayacak. O veri de lookup yaptığım sütundan başka sütunların karşılığını listeme otomatik olarak getirecek.

Workflowlar ile biraz denedim ancak bir türlü olmadı. Infopath üzerinden rule ile yapmaya çalıştım onuda beceremedim. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?

 
Gönderildi : 15/11/2016 03:33

(@eravse)
Gönderiler: 1753
Üye
 

bunun için en hızlı yöntem AngularJS ile modeli $scope üzerinden okuyarak real time seçim yada yazım anında diğer txt yada elementlerin içine yazdırmaktır.

Two Way Binding hakkında kısa bilgiye http://www.angularjshub.com/examples/basics/twowaydatabinding/   adresinden ulaşabilirsiniz

Saygılarımla

 

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

 
Gönderildi : 15/11/2016 11:53

(@EthemGok)
Gönderiler: 17
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Hocam bilgi için teşekkür ederim ancak bu beni sanırım biraz aşıyor, bu denli bir bilgim yok.  ben biraz infopath üzerinden yapabilir miyim diye zorladım ancak onuda beceremedim.

 

Bizim kullandığımızda portal da kod ile müdahaleye çok izin vermiyorlar. Designer üzerinden yapabileceğim birşey varsa anca o şekilde yapabiliyorum. 

 

Alternatif olarak başka bir çözüm önerisi olabilir mi acaba

 
Gönderildi : 15/11/2016 19:39

Paylaş: