Forum

form içerisind...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

form içerisinde form oluşturma

7 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
744 Görüntüleme
(@GulayDik)
Gönderiler: 28
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

merhaba ben  bir formun içerisinden bir aksıyon oluşturma formu yaratmak istiyorum, bu formda kullanaıcı kendıne gelen formu okuyacak ve bu form için gorev ataması yapacak bu gorev atamsını aksıyon oluştur butonu ile yeni forma yonlendırılerek yapılmal,ı ancak bu oluşturulacak formunda kendi içersinde  form sırasını increment olarak oluşturmalı ve bir form içerisinde birden fazla farklı aksıyonlar oluşturabilmeli  bu işlemi iki farklı liste yaparak sharepointte oluşturup infopathte yapmaya çalıştım ama increment olayını çözemedim. bir form içerisinde birden fazla subform  nasıl yaratabilirim?

 
Gönderildi : 07/12/2011 17:22

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Infopath menusu-->Sayfa Tasarımı--> yeni görünüm. Böylece subformlar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz subformlar için rule lar yazarak kullanıcıları yönlendirebilirsiniz. Diğer söylediklerinizde yazım ve anlam bozuklarından birşey anlamadığım için cevap veremeyeceğim.

 
Gönderildi : 07/12/2011 21:18

(@GulayDik)
Gönderiler: 28
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

subform oluşturma ve kural ekleme işlemlerini yaptım ancak kişi bir form içerisinde birden fazla subform üretebilmeli bu nedenle gorunum degiştirerek bu  sorunu çözemiyorum. sharepoint designer ile workflowda işlem yaparak  anlatamadığım sorunu çözmeyi deneyecegim 🙂


 teşekkürler

 
Gönderildi : 08/12/2011 16:17

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Formların başka formlara linklenmesi eylemi infopath de mevcut. Ancak sharepointe publish edildiğinde bu özellik desteklenmediğinden kullanılamıyor.

Anlatamama durumu  sizle alakalı değildir. Yaşlılık işte eskisi gibi anlayamıyorum artık 🙂

 
Gönderildi : 08/12/2011 18:00

(@GulayDik)
Gönderiler: 28
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

evet sharepoint designer workflowda  liste öğesi oluştur seçeneginden yapabildim  işlemi,  teşekkür ederim sizede, benimde anlatım kabiliyetim yok yaptıklarımı anlattım ama içeriği bilmediğinizden size yabancı geldı tabıkı,  sorularımı genel sormaya çalışırım artık:) iyi çalışmalar

 
Gönderildi : 09/12/2011 13:43

(@GulayDik)
Gönderiler: 28
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

sharepoint designer da liste ögesi oluştur ile  yapılan bir listenin, bazı kolonlarını infopathte duzenleyerek bir form üzerinde gostermek istiyorum nasıl yapabilirim.


örn: aksiyon girişi ve aksıyon listesi olmak üzere 2 listem var.


aksıyon girişi oluştururken dinamik olarak  wf ile aksiyon listesini oluşturuyorum. ve bu oluşan listeleri IDlerine gore listeleyerek aksiyon girişi listesinde gorunmesini istiyorum tasarımını infopathte yaptım repeating table ekledim Aksiyon girişi İD ve aksiyon listesi ID eşitliğine göre listelenecek kolonları filtreledim , ancak tüm oluşturulan liste gelıyor form içerisine, bir form içerisine o formda oluşturulan aksiyonları listelemek istiyorum.   nasıl yapabilirim?


 

 
Gönderildi : 15/12/2011 18:44

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

yinelenen alanlarınıza biçimlendirme kuralı yazarak ID eşliğini gösterin. Sadece o kayıtlar gelecektir. Diğer kayıtlar gizlenecektir.

 
Gönderildi : 15/12/2011 19:07

Paylaş: