Forum

Mail sorunu
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Mail sorunu

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
347 Görüntüleme
(@blgsyrmhnds)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Mrb


Sharepointte outgoing email settings ayarlarını yaptım ve


Sharepoint designerde workflow oluşturdum {if kind not equals rrrrrrrrrr                   email.....}.


Yeni bir  KIND oluşturduğumda (rrrrrrr icermeyen) email yollaması gerekirken yollamıyor


Neden olabilir


 

 
Gönderildi : 05/04/2010 20:23

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

selam, sharepoint içerisinde başka bir sette e-mail alabiliyor musunuz? Yani e-mail atma durumu yalnızca bu workflow için mi yoksa tüm site için mi geçerli? Tüm site için aynı durum söz konusu ise, outgoing e-mail ayarlarınızı tekrar dikkatlice configure yapın, değilse diğer hocalarım yardımcı olacaktır.

 
Gönderildi : 08/04/2010 00:09

(@seikosoft)
Gönderiler: 1
New Member
 

Merhabalar

Sharepoint Designer ile hazırladığım workflow'da herhangi bir hata olmamasına rağmen ben de arkadaş gibi workflow'un mail göndermesini sağlayamıyorum. Sharepoint Server 2007 içinde var olan workflowlarda, duyurular bölümüne yeni bir duyuru eklediğimde/sildiğimde, kullanıcı eklediğimde veya Beni Uyar bölümlerinde böyle mail sorunu yaşamıyorum.

 
Gönderildi : 21/04/2010 03:22

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Designer da iş akışını oluştur diyen kullanıcıyı neden se bazen algılamıyor  bu yüzdende bakıldığında iş akışı durumu tamamlandı görünsede içine bakıldığında maili gönderemediğini ayarları kontrol etmeniz gerektiğini söylüyor.Bunu ben genelde logoff log on yaparak bir kaç kere iş akışına girip oluştur diyerek çözüyorum.Tutarlı bir çözüm değil ancak bir mantığa oturmuyor.Sizde iş akışı geçmişine bakıp tamamlandı yazan akış durumunu tıklayıp mail ile ilgili bir uyarı olup olmadığını kontrol edebilirmisiniz.

 

 

 
Gönderildi : 21/04/2010 17:23

Paylaş: