Forum
Merhabalar...
Symantec Endpoint Protection Manager Aracılığı ile bir yukleme paketi oluturdum. Bu Paketi, Örneğin Şirketten bağımsız herhangi bir yere kurdugumda update işlemini internet üzerinden yapabilir mi ? Teşekkürler.
Merhabalar...
Symantec Endpoint Protection Manager Aracılığı ile bir yukleme paketi oluturdum. Bu Paketi, Örneğin Şirketten bağımsız herhangi bir yere kurdugumda update işlemini internet üzerinden yapabilir mi ? Teşekkürler.
Paketi unmanagement olarak oluşturmanız gerekiyor.
Biraz Daha konuyu açabilirmisiniz.. Biraz bakındım ama sağlıklı birseyler oluşmadı kafamda açıkcası.. İlk defa ugrasacagım bu yazılım ile.İlginize Teşekkürler
Paket oluşturduktan sonra bu paketi export ederken size bir pencere açılır orada istediğiniz seçenekleri işaretlersiniz. Bunlardan biride "Export a managed / unmanaged client" seçeneğidir. Managed seçerseniz kurduğunuz Symantec server herşeyi yönetir ve update leri yapar. Sizin unmanagement seçmeniz gerekiyor. Alttaki makaleyi bir okuyun isterseniz.
Yardımınız İçin Çok teşekkür Ederim... Hemen İnceliyorum..
Merhabalar,
Bunu yapmanız için farklı yöntemler vardır. Bunlar;
1-) Yeni bir group olusturunuz. Inherit'ini kaldirmayi unutmayınız. Group olusturma isleminden sonra manager'da policies bölümüne giriş yapınız. Oradan "Liveupdate" seçiniz. Burada yeni bir live update politikası olusturunuz Server settings'de "Use a Liveupdate Server" seçiniz. Sonra bu politikayı olusturdugunuz gruba uygulayın.
2-) SEP üzerinde lokasyon tanımlaması yaparak olusturabilirsiniz.