Forum

Symantec Endpoint P...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Symantec Endpoint Protection Yukleme Paketi Hakkında Yardım..

6 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
446 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı

Merhabalar...

Symantec Endpoint Protection Manager Aracılığı ile bir yukleme paketi oluturdum. Bu Paketi, Örneğin Şirketten bağımsız herhangi bir yere kurdugumda update işlemini internet üzerinden yapabilir mi ?   Teşekkürler.

Gönderildi : 09/02/2012 13:50

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye

Merhabalar...

Symantec Endpoint Protection Manager Aracılığı ile bir yukleme paketi oluturdum. Bu Paketi, Örneğin Şirketten bağımsız herhangi bir yere kurdugumda update işlemini internet üzerinden yapabilir mi ?   Teşekkürler.

Paketi unmanagement olarak oluşturmanız gerekiyor. 

Gönderildi : 09/02/2012 13:58

(@Anonim)
Konu başlatıcı

Biraz Daha konuyu açabilirmisiniz.. Biraz bakındım ama sağlıklı birseyler oluşmadı kafamda açıkcası.. İlk defa ugrasacagım bu yazılım ile.İlginize Teşekkürler

Gönderildi : 10/02/2012 14:43

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye

Paket oluşturduktan sonra bu paketi export ederken size bir pencere açılır orada istediğiniz seçenekleri işaretlersiniz. Bunlardan biride "Export a managed / unmanaged client" seçeneğidir. Managed seçerseniz kurduğunuz Symantec server herşeyi yönetir ve update leri yapar. Sizin unmanagement seçmeniz gerekiyor. Alttaki makaleyi bir okuyun isterseniz. 

http://www.cozumpark.com/blogs/3party/archive/2010/01/24/symantec-_3101_nstall-package-nedir-ne-i-e-yarar-nas-l-kullan-l-r.aspx  

image005 

Gönderildi : 10/02/2012 16:53

(@Anonim)
Konu başlatıcı

Yardımınız İçin Çok teşekkür Ederim... Hemen İnceliyorum..

Gönderildi : 10/02/2012 23:36

(@barisinceisci)
Gönderiler: 110
Estimable Member

Merhabalar,

Bunu yapmanız için farklı yöntemler vardır. Bunlar;

1-) Yeni bir group olusturunuz. Inherit'ini kaldirmayi unutmayınız. Group olusturma isleminden sonra manager'da policies bölümüne giriş yapınız. Oradan "Liveupdate" seçiniz. Burada yeni bir live update politikası olusturunuz Server settings'de "Use a Liveupdate Server" seçiniz. Sonra bu politikayı olusturdugunuz gruba uygulayın.

2-) SEP üzerinde lokasyon tanımlaması yaparak olusturabilirsiniz.

Gönderildi : 18/02/2012 19:57

Paylaş: