Forum

Küfür Yok...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Küfür Yokda

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
342 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Sorunum çok ciddi kimse bu sitede bizi takmıyor gibi. Ödev yapıyoruz.

Forum: Windows Server
Gönderilen:May 24, 6:39 [GMT 3]
Mesaj konusu: [url="/forums/post/513449.aspx"]Server 2012 R2 olan Merkez de İkinci Şubeye RODC Server 2008 R2 kurulumu hata.[/url]
Mesaj yazarı[url="/members/murat+koz.aspx"]murat koz[/url]


istanbul - Ankara _ İzmir olarak yapılandırdığım ve VPN L2TP ile birbirine bağlı bir yapım var. IST-DC1 merkez server 2012 R2 ve ödevimde şöyle bir madde var '' Ankara şubesindeki sunucunun donamının yetersiz olması ve şubede fiziksel güvenliğin sağlanamaması da dikkate alınacak. '' Buna göre alnadığım RODC ve Bitlocker gibi işlemler hatam varsa söyleyiniz. VPN bağlnatısı olan ANK-DC1 e Server 2008 R2 kurmamız isteniyor önceki maddelerde.  fakat Standart bir user ile kurmamız isteniyor. IST-DC1 UAC  dan User e Pre ceated Domain Contoller Account delegasyonu yaptım sonra Gpupdate /force uyguladım. Bu arada ANK-DC1 workgroup da kurmaya çalıştım ama IP Yapılandırması nizami. Ping leşiyorlar. 

Kurarken önce '' Domain Functional level hatası verdi. Leveli düşürdüm tekrar kurmayı denedim ve bu sefer LDAP add Operation failure '' hatası aldım. nerde yanlış yapıyormu bilemiyorum. Ödevimi bitirmem lazım. Yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 25/05/2017 13:54
Paylaş: