Forum

oracle database ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

oracle database öğrenme

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
474 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

oracle database kullanılıyor bunyemizde. ben bunu giriş seviyesinden öğrenmek istiyourm. yönlendirme yapabilirmisiniz. ne kurmam ne gibi lablar yapmam gerekiyor. oracle database deyince bir servera 11g setup kurmam yeterlimi kendimi eğitmem için?

 
Gönderildi : 12/01/2012 16:01

(@ugurinal)
Gönderiler: 145
Estimable Member
 

Merhaba,

Bunun için  Oracle Yetkili Eğitim Merkezlerinden birinde eğitim almanız gerekir. Aşağıdaki linkte İstanbuldaki tek Oracle yetkili eğitim merkezi Bilginç IT Akademinin adresi yer almaktadır. Oracle Veritabanı Uzmanlığı eğitimi almanız ve bu noktada ilk önce Oracle Database 11g: Introduction to SQL eğitimini(30 saat), ardında Oracle Database 11g: Administration Workshop I eğitimini(30 saat) almanızı tavsiye ederim Oracle veritabanı yönetimine giriş noktasında. Zaten, bu iki pakette OCA paketi altında 60 saat olarak tek paket şeklinde pazarlanmaktadır.

http://www.bilginc.com/urunler1.aspx?TABLE=urunler1&ID=8&RELID=1  

Her zaman eğitimde en önemli nokta eğitmen kalitesi ve hayat tecrübesidir. Bu yüzden size tavsiyem, eğer Bilgiçten Oracle eğitimi alacaksanız, Zekeriye Beşiroğlundan eğitim almanız olacaktır. Kendisi dünyada sadece 137 kişide bulunan Oracle ACE ünvanına sahiptir.

Oracle în bir servera 11g kurmak kadar basit olmadığını eğitime gittiğinizde anlayacaksınız. Elbette, eğitime gitmedende kendinizi internetten araştırmalarla kısmen eğitebilirsiniz, ancak 60 saatlik bir eğitimde belki 1 yıl kendi başına harcayıp bulamayacağınız (nerden başlasam-nasıl ilerlesem) yol haritasını örneklemelerle tatbik edeceksiniz...

 
Gönderildi : 12/01/2012 16:17

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

bknz. forms & reports

 
Gönderildi : 12/01/2012 20:56

Paylaş: