Forum

Misafir hattı
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Misafir hattı

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
385 Görüntüleme
(@Mevlut_Unlu)
Gönderiler: 64
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar;

misafir kullanıcılar için misafir wifi açacağım fakat aklıma takılan şu; şirketimizde her katta 1 adet olmak üzere 4 adet şirket içi kullanım amaçlı access point'imiz var misafirler için'de her kata birer adet koymam gerekiyor. Bu işlemi eski cihazları kaldırarak tek bir access point üzerinde 2 ayrı wifi SSID tanımlayıp ikisini birbirinden yalıtabilir miyim eğer yapabilirsen önereceğiniz cihaz nedir ve ne şekilde yapabilirim.

 

Teşekkürler.

 
Gönderildi : 28/02/2016 17:42

(@yilmazbarcin)
Gönderiler: 315
Illustrious Member
 

Merhaba,

Aruba IAP 205 önerebilirim. Bu ürün ile 4 kata birer AP koyup bunlardan birini virtual controller olarak tanımlayarak tek bir arayüzden 4 cihazı kolayca yönetebilirsiniz ve birden fazla SSID yayınlayabilirsiniz. Bu SSID'ler arasında güvenlik katmanında çeşitli kısıtlamalar yapmanızda mümkündür.

kolay gelsin,

yB

 
Gönderildi : 28/02/2016 20:34

(@birkanurlu)
Gönderiler: 327
Reputable Member
 

Bahsettiğiniz işlemi UBNT Unifi AP ile yapabilir her SSID için de farklı hız tanımlayabilirsiniz. Dilerseniz Hotspot mantığıyla çalışan Captive Portal hazırlayabilirsiniz. Performans, maliyet, stabilite, kurulum ve kullanım kolaylığı gibi konular göz önüne alındığında piyasanın en iyi markası bence.

 
Gönderildi : 01/03/2016 18:34

Paylaş: