Forum

osbridge wifi cihaz...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

osbridge wifi cihazı...

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
371 Görüntüleme
(@OguzhanTUNC)
Gönderiler: 390
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar...

Çalıştığım şirkette osbridge wifi cihazları var ama şöyle bir durum söz konusu cihaz lan aktarmalarıyla gidiyor... 

router durumu yok... 

lan dan gelerek wifi olarak dağıtıyor... 

sorun şu ki.... cihaza ulaşmam için bir düzenek oluşturmuştum diğer cihazlarıma ulaşabiliyorum...iplerine girerek direk cihazın interface ekranına geliyorum..ama o nolu ip ye  giremiyorum ping atıyorum sinyal geliyor arada istek zaman aşımına uğruyor... belki sorun poe den kaynaklıdır diye düşündüm onu değiştir sorun yine aynı... Lan dan gelen kabloya baktım internete girebiliyorum.. bana göre ya cihazda bir sıkıntı var yada cihaza giden bir kabloda sizce bu sorun size göre nereden kaynaklıdır...?

 
Gönderildi : 10/07/2011 12:39

(@ozgur.tahsin)
Gönderiler: 35
Eminent Member
 

peki wlan dan network e baglandiginiz zaman ag hizmetlerine erişebiliyormusunuz ? eger erişiyorsanz kabloda bir problem yok demek ki , cihaz ile ilgili olarak da lokasyonu bilmiyorum amadirek bilg. a takıp denemenizi öneririm . bir de ethert tafına verdiginiz IP cihaz üzerinden DHCP i iatanıyor yoksa static mi?

 
Gönderildi : 10/07/2011 14:06

(@OguzhanTUNC)
Gönderiler: 390
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

hoca şöyle bir durum normal sinyal dağıtıyor wlan da görebiliyorum bağlandığım da sinyal bağlantı hatası veriyor... internete çıkışı alamıyorum cihaz üzerinde ip yi manuel verdik... ama normal de cihaza ip dhcp üzerinden geliyor...ama o cihaza ip veren makine ise 4ipnet tarzında bir cihaz şifreleme işlemini yapıyor oradan sabitleyemiyorsun anlayacağın... direk olarak dhcp den gelen ip yi cihaz üzerinde sabitleye biliyoruz...

 
Gönderildi : 10/07/2011 15:56

Paylaş: