Haberler

Elon Musk’ın Bebeğinin Sırları – Ertan Özyiğit Yorumluyor

Çağımızın mucidi olarak yorumlanan, uzaya turizmini planlayan, Tesla ve SpaceX’in Ceo’su olan Elon Musk geçtiğimiz günlerde yedinci kez baba oldu.

Elon Musk ve Sevgilisi Grimes

Musk, sosyal platformlarda Twitter hesabını aktif olarak kullanıyor. Baba olduğunu ve oğlunun isminin X Æ A-12 Musk yine Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımı ilk etapta takipçileri pek inanmasa da bir takipçisinin isteği üzerine kucağında bebek fotoğraf ile herkesi inandırmış oldu. Buraya kadar herşey güzel görünse de Elon Musk, yine farklı bir işe imza atarak yeni doğan erkek bebeğinin ismini X Æ A-12 olarak verdi. İsim kullanıcılardan 150 bine yakın beğeni alarak gündem konusu olmayı başarmıştı. Bu yazımızda sizlere, Geçtiğimiz yıl sonunda kendi YouTube kanalında yayınladığı video ile adından çokça söylettiren araştırmacı yazar Ertan ÖZYİĞİT ‘in yapmış olduğu programdan bir kesit sunuyoruz. Aralık 2019 tarihinde yayınladığı video hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, The Economist’in 2020 yılı için her yıl hazırladığı kapak görselinde, 2020 yılı içerisinde dünyamızın karantiya alınacak kadar ciddi bir hastalığın tehdit edeceğini düşündüğünü belirtmişti. Özyiğit, şimdi de Elon Musk’ın oğluna verdiği ismin gizemini yorumladı.

Gizemli isim ile Musk ne demek istiyor?

Elon Musk ve şarkıcı olan sevgilisinin çocuklarına verdiği isimde ağırlıklı olarak, dijitalleşmeye vurguluyor. Şarkıcı sevgilisinin son çıkardığı albümlerinin seçilmiş olduğunu ve son çıkardığı şarkısının ismi ise 4ÆM olması çocuğun isminin sahibi sevgilisi olduğu Grimes olduğu görüşünde. Şarkılarından bazı isimler ise şöyle; Oblivion, Genesis ve My name is Dark.

Yaşar YILMAZER

İnterneti, okumayı, üretmeyi, rakamları seven. Sistem uzmanı ve mali müşavir.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ertan Özyiğit midir nedir Elon Musk’ın bebeğinin yorumlamasının çözümpark bilişim portalı ile ilgisi nedir?

    1. Elon Musk ile alakalı olabilir mi? Malum Elon musk teknolojik olarak akla hayale gelmeyenleri yaptığı için bu isimin altında da birşeyler saklı diye birisi yorumlamış. ertan hocayı tanıyorum birçok vidyosunu izledim ilemeni tavsie edeirm.

  2. Arkadaşlar 12 yıldır kurumsal anlamda içerik üretiyoruz. Forum üzerinden sayısız sektör çalışanına gönüllü destek olduk. Ancak teknoloji haberleri istenilen bir konu artık, yani insanlar sürekli çok teknik ağırlıklı içerik okuyamıyor, bu okunma oranlarından belli. Haber siteleri ise deli gibi reklam çıkarıyor karşımıza. Malum biz hiç google reklamı kullanmıyoruz ve daha sakin bir içerik sunuyoruz, bir nevi işin özetini sunuyoruz, kaynağını paylaşıp merak eden için link veriyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu