Forum

iPad 3 Apple Store ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

iPad 3 Apple Store ürün satın alımı hakkında.

3 Yazılar
1 Üyeler
0 Reactions
280 Görüntüleme
(@MertSert)
Gönderiler: 474
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Herkese Merhaba ;


Apple Store'a girip Oyun, Program vs. uygulamaları ( Ücretli olanları ) satın aldım, indirdim ve iPad 3'e kurulumunu yaptım. Sormak istediğim konu ise. Appe'da oluşturduğum kimliğe sanal kredi kartımı kaydettirdim. Sanal kredi kartımada Örnek : 10 TL para yükledim. Apple Store'a girip 10 TL'yi aşmayan ürünleri Satın Al butonunu tıklayarak uygulama ve oyunlara sahip oldum. Buraya kadar sorun yok. Sonra 10 $ 'lık bir ürün satın almaya karar verdim ve satın al butonuna tıkladıktan sonra ok'ledi ve uygulamayı indirdi ve iPad'e uygulamayı kurdum full olarak, demo değil. Sanal kredi kartıma limit olmadığı halde satın almayı nasıl gerçekleştirebiliyor Apple Store ben bunu anlamıyorum. Bankayı arayıp Açık provizyonlara baktırıyorum kesinlikle Apple Store'dan bir çekim gerçekleşmediğini söylüyor bana banka görevlisi. Bu nasıl bir işlem anlamadım. Bende bu görüşmelerden sonra sanal kredi kartımın limitini 0,01 kuruşa çektim. Limit olmadığı halde Apple Store nasıl bir satın almayı onaylayıp uygulamayı yada oyunu bana verebiliyor. Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz rica etsem.


Saygılarımla.


 

 
Gönderildi : 04/07/2012 19:29

(@MertSert)
Gönderiler: 474
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Dediğiniz gibi olabilir gerçekten. Apple sonradanda çekebilir tutarı. Kredi kartında limit olmadığında da hesabınızı bloke etme olayı olduğunu öğrendim. Ben yinede sanal kredi kartımın limitini Apple Store'dan aldığım ürünlerin toplamı kadar bir limit belirleyeyim, bir sonraki extreye kadar limit dursun hesapta.


İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.


Saygılarımla.


 

 
Gönderildi : 05/07/2012 12:56

(@MertSert)
Gönderiler: 474
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba ;


Gün içinde iTunes üzerinden Apple Store'a girdim ve bana uyarı mesajı göndermişler. Kredi kartınız yetkilendirilmemiş, limit yok tarzında. Apple Store'dan alışveriş yapmaya devam etmek için ve kimliğinizin bloke olmaması için kredi kartınızı yetkilendirin. Tarzında tehditvari bir mesaj göndermişler. Komik 🙂 Bende limit tanımladığım gibi anında çekiverdi parayı.


Bilgilerinize.


 

 
Gönderildi : 05/07/2012 20:48

Paylaş: