Forum

Aynı mail tekrar te...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Aynı mail tekrar tekrar gönderiliyor, giden kutusunda askıda kalıyor.

2 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
549 Görüntüleme
(@EyupKangal)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

 

Öncelikle office 2013 kullanıyordum sorunun ondan olabilceğini düşünüyordum 2016'ya yükselttim sorun devam ediyor. 3-5 MB üzeri bir dosya gönderdiğimde giden kutusunda askıda kalıyor mail ve tekrar tekrar ulaşıyor gönderidğim kişiye farketmez isem sabaha kadar gönderecek kendisi farkedince tüm alımları iptal edip siliyorum fakat daha önceden böyle birşey olmuyordu.

Yedeklerimi kontrol amacı ile d sürücünde tek outlook.pst dosyası kullanıyorum. 5 farklı mailimide o dosyanın içinde barındırıyorum. Dosyanın büyüklüğü 8 GB kadar oldu fakat kısmı kısmı temizlik yapıyorum maillerde 7 GB civarına düşüyor. Bunun ile alakası olabilirmi bilemedim.

sunucu problemi sanıyordum maillerimin her biri farklı sunucularda hepsinde aynı sorun var ve en sıkıntı verici kısmıda şirketteki tüm outlooklarda aynı sorunu yaşıyoruz.

 

Sebebini bulamadım bu yüzden delirtecek. Bunu yazarken aklıma geldi hepimizde YAC antivirüs kurulu bir de onu silip tekrar deneyeceğim 🙂

 

Başına daha önceden gelmiş biri bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim.

 
Gönderildi : 02/12/2015 18:44

(@EyupKangal)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Sorun çözüldü arkadaşlar. YAC antivirüs yüzünden oluyormuş. Başkasının başına gelirse YAC antivirüsü silmesi yeterli olacak..

 
Gönderildi : 02/12/2015 19:06

Paylaş: