Forum

ekli dosya aça...

Bildirimler
Hepsini Temizle

ekli dosya açamama

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
2,435 Görüntüleme
(@zafercalikoglu)
Gönderiler: 292
Reputable Member
Konu başlatıcı

[#186247]

merhaba

bazen  belli excel dosyları açılmamakta,

verdiği hata mesajı

Belge.xls dosyası  oluşturulamıyor,"Dosya içinde  oluşturmak istediğiniz klasörü sağ tıklatın,sonrada klasörler üzerindeki izinleri denetlemek için kısayol menüsünden  Özellikleri tıklatın "  hata mesajını almaktayım  bazı kullanıcılarda;kullanıcılar  Office 2007 STd.SP2 kullanmaktadırlar,aynı  dosyayı  baska bir kullancıya mail olarak attığımda  o rahatlıkla açabilmektedir,oda Power user kullanıcısı,dosyanın ismini değiştirdim,2007 formatında  kaydetip gönderdim,o şekilde açtı.belli bir süre sonra tekrar farklı bir kullanıcıda aynı hatayı vermeye başladı.

Sorunun  çözümü için yardımlarınızı  rica ederim.

Gönderildi : 29/06/2010 18:31
(@zafercalikoglu)
Gönderiler: 292
Reputable Member
Konu başlatıcı

Outlook 2007

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Security

içindeki "OutlookSecureTempFolder" içindeki değeri "C:\Documents and Settings\ZAFER.CALIKOGLU\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.Outlook\DBKI9UBU\" girip burdaki tüm dosyaları sildim,sonra tekrar denedim,sorun  oluşmadı.ama bunun neden  o  dosyadan kaynaklandığına  dair bir fikrim  yok.

teşekkürler

Gönderildi : 29/06/2010 18:54
(@ugurdemir)
Gönderiler: 9866
Illustrious Member

Merhaba,

http://www.howto-outlook.com/faq/securetemp.htm  registry kaydına denk gelen işlemi yaomış olabilirsiniz. Belirtilen makaleyi inceleyebilirsiniz.

Keyifli çalışmalar.

Gönderildi : 01/07/2010 03:08
Paylaş: