Forum

Lync online ve conf...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Lync online ve conferans cihazlari uyumlulugu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
396 Görüntüleme
(@VusalMastaliyev)
Gönderiler: 174
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Lync online hangi cihazlarla uyumlu calisabiliyor? INternetde cok fazla cihazlar var ama tam olarak calistiginnizdan emin oldugunuz cihazlar varmidir? Lync online hem conferans icin cihazlar (kamera ve ses aygiti), hem de iki kishi arasinda yani adi web kamera ve ses aygitlari.. Bu konuda bilgi vere bilirmisiniz? Lync online entegre calisa bilecegi sistemler, telefonlar.

Sorumu bir az toparlayayaim. SImdi soyle bir sey dusunursek. Iki ayri sehirde toplanti odalari var, bu odalarda bir buyuk monitor koyarak daire masa arkasinada oturupkonferansa katilicaklar. Burada Monitor, lync client bulunan pc ve ses aygitlari bir birinden mesafeli olucaklar ki ortalikta kablo dolasmamali :).. Bu ortami yarata bilmek icin Lync-leentegre calisan cihazlar olarak neleri onerirsiniz?

Diger katilicak ucncu bilmem besinci kisi notebook ve ya normal web kamerayla bulundugu alandan katilicak konferansa. Diger kisiler icin bildigi kadariyla tum cihazlar uyum saglar.

Beni ilgilendiren profesionelkonferans, toplanti odalarinin hazirlanmasi

Bildigim kadariyla lync online IP telefon desteklemiyor su anda, dogru mu?

 
Gönderildi : 15/10/2012 02:12

(@efesulukcu)
Gönderiler: 1425
Noble Member
 

polycom hdx cihazları uyumlu oluyorlar. mikrofonları da uzundur.

diğerleri için http://technet.microsoft.com/en-us/lync/gg278175  ve http://technet.microsoft.com/en-us/lync/hh239758  adreslerini inceyebilirsiniz.

lync online ip phone desteklemiyor doğrudur.

 
Gönderildi : 29/10/2012 15:30

Paylaş: