Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Komple mail sistemi

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
358 Görüntüleme
(@CanORHAN)
Gönderiler: 14
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba, bugün toplu mail gönderimi ile ilgili bir firma ile görüştüm. Firma bana bir sistemden bahsetti bu bankaların ekstrelerini gönderdiği gibi bir sistem maili kişiye özel atabiliyor sn. can orhan gibi, doğum günlerinde mail atma , raporlamalardan ve birçok özellikten bahsetti . Bu programın adı nedir acaba? linux - windows hangi platformlarda çalışır?

 
Gönderildi : 10/02/2010 19:19

(@cenkercetin)
Gönderiler: 407
Famed Member Yönetici
 

selamlar,

 

sizin bahsettiğiniz sistem sadece bir mail sunucusu değil aynı zamanda CRM sunucusu da entegre edilmiş şekildedir. googleda mailling server diye arattırırsanız open source dahil birsürü yazılım bulabilirsiniz. 

 

Kolay gelsin 

Cenker Çetin

Dijital Dönüşüm Danışmanı

 
Gönderildi : 10/02/2010 20:26

(@CanORHAN)
Gönderiler: 14
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 11/02/2010 13:10

(@omeryuce)
Gönderiler: 226
Reputable Member
 

Can Bey Merhaba;

Bahsettiğiniz hizmeti biz vermekteyiz. Bu sisteme genel manada email marketing deniyor. Sizin mevcut verilerinizle size özel bir hesap açılıyor (sistem web tabanlı çalışıyor) bu hesap üzerinden siz gruplar oluşturup o gruptaki kişilere sistem mail gönderiyor. Email bülten taslağını hazırlarkende sizin bülten içine sayın diye bir alan oluşturursunuz sistemin size sunmuş olduğu özellik olarakta sayın'ın yanına Can ORHAN yazdırabilirsiniz. Dediğim gibi bu hizmeti bizde vermekteyiz dilerseniz görüşüp detayları konuşabiliriz.

İyi çalışmalar dilerim.

 
Gönderildi : 11/02/2010 19:59

Paylaş: