Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

MaestroPanel

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
433 Görüntüleme
(@oguzhanyilmaz)
Gönderiler: 154
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Bir süreden beri üzerinde çalıştığımız Windows sistemler için yeni nesil web hosting control panelimizin Beta 2 sürümünü public olarak yayınladık. 

MaestroPanel'i dağıtık yapıda çalışacak şekilde geliştirdik ve tek bir merkezden bir çok sunucuda hizmet verilebilmesini sağladık. Bu özelliği ile sektörde ihtiyaç duyulan bir özelliği kapattığımızı düşünüyoruz. Diğer taraftan modüler yapısı sayesinde bir çok cloud sistemi ile haberleşir duruma geldi. (Yani hazır hosted sistemler üzerindeki fonksiyonaliteleride web sitenizde kullanmanız mümkün olabiliyor.) 

Diğer tarftan Beta 2 sürümümüz ile birlikte darboğazları görebilmek, çeşitli stabilite sorunları bulup gidermek için bu sürümü test edecek ve production ortamında kullanabilecek kullanıcılara ihtiyacımız var ki MaestroPanel'i daha stabil ve performanslı hale getirebilelim.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar [email protected] üzerinden erişebilirse çok sevinirim. Eğer isterseniz maestropanel.com üzerinden de direkt indirip kurulabiliyor.

Başka bir konuda bu sistemlerle çalışırken "ihtiyaçlarınız genelde neler oluyor?" sorusunun bir listesini çıkartmaktayız. Bu konuda da feedback vermek isterseniz bu konunun altından devam edebiliriz.

 MaestroPanel ile iglili daha fazla bilgi almak için;

 
Gönderildi : 03/03/2012 15:32

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

Öncelikle sizinle gurur duyuyorum. Henüz kurulum yapmadım,ama incelediğim kadarıyla tüm sorularıma bu panelde cevap bulabiliyorum. Daha çok mail server desteklemesini sağlamanız hem bizim için hemde sizin için sağlıklı olacağı düşüncesindeyim. Örneğin; Zimbra,Qmail,Postfix

 Kolay gelsin,Başarılar dilerim.

 
Gönderildi : 04/03/2012 15:49

(@oguzhanyilmaz)
Gönderiler: 154
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Selamlar Samet,

İyi dileklerin için teşekkürler.

 

Yakın zamanda MerakMail desteğimiz geliyor, ardından Linux agent üzerinde Exim ve Dovecot desteği ile bir mail server config'i çıkartacağız.

 
Gönderildi : 04/03/2012 18:53

(@oguzhanyilmaz)
Gönderiler: 154
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Yeni PHP versionunun nasıl yüklendiğini anlatan bir screencast hazırladık. 

http://www.youtube.com/watch?v=E-vzp2zysNU

 

 
Gönderildi : 05/03/2012 15:47

Paylaş: