Forum

Youtube Kısıtlı Mod
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Youtube Kısıtlı Mod

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
859 Görüntüleme
(@HikmetTufekci)
Gönderiler: 44
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,
Şirkette bu zamana kadar youtube dan videoları sorunsuz izliyoduk fakat bugün geldiğimizde hangi videoyu açarsak açalım kısıtlı mod lütfen google app ile oturum açın diyo. İnternette aşağıda kısıtlı mod var onu değiştirin diyo ama oraya tıklayınca; "Kısıtlı Mod, kullanıcılar tarafından ve diğer göstergeler yoluyla işaretlenmiş uygunsuz içerik barındırabilen videoları gizler. Hiçbir filtre eksiksiz değildir, ancak güvenlik modu birçok uygunsuz içeriği önlemenizde size yardımcı olur.

Kısıtlı Mod, ağ yöneticiniz tarafından etkinleştirildi."

hatası veriyor. Ağ yöneticisi benim tüm ağ bilgileri server bilgileri bende ağı ben yönetiyorum fakat bende bile böyle diyo. Google hesabıyla oturum açıp/kapatıp denetim ama yine bu çıkıyor. Herkes vpn dns falan değiştir demiş ama ben bunları yapmak istemiyorum bunları yapınca facebook yasak olmasına rağmen facebookta açılıyor. Bilgisayarlar doman yapısında. Firewall olarak pfsense var. domain yapısında olmayan bilgisayarlardada aynı hata veriyor. 

Konuyla ilgili çözümü olan var mı?

 
Gönderildi : 19/04/2016 11:27

(@kadirakbaba)
Gönderiler: 895
Noble Member
 

selam ortamınızda firewall var mı? 

 
Gönderildi : 19/04/2016 15:57

(@HikmetTufekci)
Gönderiler: 44
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

pfsense var

 
Gönderildi : 20/04/2016 10:38

(@HalilOzgur)
Gönderiler: 1
New Member
 

Bu durum dün herhangi bir özel firewall v.b. bulunmayan ev bağlantımda başıma geldi. Bir zamanlar aile nedeniyle "ne olur ne olmaz" diyerek Kısıtlı Mod'u aktif edip kilitlediğimi hatırlıyorum. Ancak dün itibarıyla bu kilidi açacak bir seçenek yoktu ve "Kısıtlı Mod, ağ yöneticiniz tarafından etkinleştirildi." yazıyordu. Önceleri yorumlar gelmemeye başlarken sonra röportaj videoları ve arama sonuçları bile gelmemeye başladı.

Google DNS, OpenDNS ve ISP DNS'lerini sırasıyla denedim. Değişiklik yaptıktan sonra bir süre sonuçlar gelse de 5-10 dk içerisinde yine aynı durum ortaya çıkıyordu.

Tam bugün itibarıyla ISP değiştirdim ve sorun düzelmiş durumda. Tabii sorun bu değişiklik yüzünden mi düzeldi yoksa genel olarak mı düzeldi bilemiyorum...

 
Gönderildi : 21/04/2016 01:52

Paylaş: