Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

efatura

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
409 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

efatura entegrasyon yönteminde gib'in istediği bir statik ip adresi var bu adres deki makina yada net down olduğunda disaster tarafındaki server devreye girecek. sormak istediğim gib'e verilen ip adresi disaster tarafındaki makina up olduğunda değişecek peki gib'e verilen ip değişeceğinden buradaki olay nasıl oluyor. bu senaryoyu kurgulayan var mı ?

 
Gönderildi : 13/11/2013 00:42

(@AyhanKOSOGLU)
Gönderiler: 112
Estimable Member
 

selamlar ;

 

Gib 3. Senaryoyu kurguladığınızı varsayarsak felaket anında devreye girecek sisteminizin topolojisini ayrıca bildiriyorsunuz. İp adreslerini geçis sürenizi vs.. 7/24 ulaşabilir olmak istiyorlar lakin sürekli online bir akış olmuyor. Sadece denetleneceğiniz zaman ve portaldan fatura çekip gönderirken bir bağlantı var.  

 
Gönderildi : 13/11/2013 11:40

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

öğrenmek istediğim gib' verilen ip disaster tarafı aktif olduğunda değişiyor yani gib'e kayıt edilen ip faklı olacak ozman gib ip değişti diye fatura alış verişinimi reddediyor o tarafdaki kurgu nasıl oluyor

 
Gönderildi : 13/11/2013 12:24

(@AyhanKOSOGLU)
Gönderiler: 112
Estimable Member
 

 Şu an için siz bunu manuel olarak yazılı bildiriyorsunuz. Planlanmış kesintileri yada sistemin kapanma durumlarını bildirdiğimiz gibi, başıma xxx olay geldi ben bu durumdan dolayı disaster site geçişi yapacağım ilgili ayarların düzenlenmesi şeklinde. ( Bu durum illaki ileride otomatik yapılandırmaya dönecektir ama şu an için sistemde çok fazla soru işaretli kısım duruyor. ) 

 
Gönderildi : 13/11/2013 13:33

Paylaş: