Forum

Web İçerik Pro...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Web İçerik Problemi

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
376 Görüntüleme
(@vedatarslanoglu)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

Karşılaştığım problemin büyük olasılıkla pc'ye bulaşan virüs kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Site ismi vermek yasak mı bilmediğim için örneklerimi anlıyacağınızı umuyorum. Maç kolik birisi olduğum için bir siteye girdiğimde canlı sonuçlar butonuna bastığımda yükleniyor da kalıyor. Bir çok online oyunda problem yaşıyorum. sayfa kendi içerisinde sekmeye ulaşamıyor. yani sayfa içerisinde küçük pencereler oluşturulamıyor sitelerde. 

En son neyi güncelleştirdim de bu hale geldi hatırlamıyorum. Format atma şansım yok, aynı zaman iş yerinde kullandığım laptop olduğu için bir çok program ve patronuma ait yazılımla ilgili çalışmalar var. 

Daha önce i.explorer güncelleştirmesini kaldırıp eski sürüme geçtiğimde problemim düzelmişti. fakat bu defa program ekle kaldırda i.e sürümlerini göremiorum. keza i.e ve chorme kullanabiliyorum. firefox bulunmamaktadır.

Sistem geri yükleme yaptığımda ise Başarısız oldu asambel/... dosyasını bulamadı diyor ve geri dönüşte yapamıyorum.

Antivirüs programı kullanmıyorum bu durumlarda yükleyip taratıp kayıt defterinde oluşan hasarıda hallettikten sonra devam ediyordum. Bu defa ise avg ve dr tekrar denedim ancak ilk restart'da güvenli mod'da dahi çalıştıramaz oldum ve yüklemelerle tekrar pc'yi açtım tabi soruna antivürssüz razı olarak. Ancak bilgisayarımın işlevi saydığım nedenlerden dolayı çok düşük. İnternetten alışveriş fatura ödemelerimde de bu açılan pencerelere ihtiyacım var:) tehdit oluşturan son gördüğüm taramada 42 virüstü fakat zorunlu restarttan ve yapılandırmadan sonra antivürsde yok oldu haliyle ve tekrar denemeyede çekiniyorum. bir yol gösterirseniz çok memnun olurum.

Saygılarımla 

 
Gönderildi : 03/12/2012 01:54

(@TanBora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Combofix büyük oranda sorununuzu çözecektir ancak mutlaka önemli dosyalarınızı yedekleyin. Nadir de olsa bazen combofix sistem dosyalarını silebiliyor. Geri kurtarma şansınız da var ancak yine de işinizi sağlama alın.

 
Gönderildi : 04/12/2012 13:08

Paylaş: