Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Proxy yayını

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
388 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhabalar ben yurt dışında Türkiye de verilen internet tv hizmetlerinden (TV bu vb) yararlanmak istiyorum fakat kendi programıyla açtığımda proxy hatası alıyorum. Bunun için ne yapmalıyım bu şekilde mesela Ankara da sabit ip alıp pc üzerinden proxy yayını yapabilir miyim? Olursa nasıl yaparım? Veya bu işin farklı çözümleri nelerdir?

 Linux vps alarak ve putty vb gibi bir aracı programla bu işi çözüp sağlıklı şekilde kullanabilir miyim bu şekilde kullananlar var mı?

Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 16/12/2011 14:47

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Türkiyeden bir server ve IP kiralayıp vpn ile bağlantı kurarak Tr IP üzerinden işlem yapabilirsiniz. Ancak bu hizmet için TVBU dan bilgi almanız daha yararlı olacaktır.

 
Gönderildi : 16/12/2011 15:26

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhabalar peki bu server işlemini kendi evimden çözemez miyim vps ücretleri yıllığa vurulduğunda bir hayli fazlaya geliyor.

Vpn'i yaparım ama ben vps tarzı bir şey yapmak istiyorum. 

 
Gönderildi : 16/12/2011 16:36

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Sabit ip adresine sahip bir yerden pfsense kurdum proxy server olarak yapılandırdım ama dışarıdan gelen isteklere yanıt vermiyor zaten pfsense bu işlemi yapabilecek bir programa benzemiyor.

Yapmak istediğim dışarıdan internet explorer'ına local'imdeki proxy server'ın dış ip adresi ve portunu giren kullanıcı benim bilgisayarın aracılığıyla çıkabilsin. Bunu nasıl yaparım?

 

Bu kiralanan vps'ler bu hizmeti yapabiliyorlar bildiğim kadarıyla ben bir benzerini evden yapmak istiyorum. 

 
Gönderildi : 08/01/2012 22:26

Paylaş: