Forum

Trend Micro Worry F...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Trend Micro Worry Free Business Security kayıt kodu ve aktivasyon kodu girme hakkında yardıma ihtiyacım var.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
1,056 Görüntüleme
(@MazharKara)
Gönderiler: 15
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Sevgili arkadaşlar bir firmaya konu başlığımda belirttiğim ürünü 30 günlük deneme olarak kurdum. Şimdi bu ürünü lisanslı hale getirmem gerekiyor ancak malumunuzdur kurumsal sürümün lisanslaması evde pc başında sıklıkla internetten indirip kurduğumuz antivirüs yazılımlarını lisanslı hale getirmeye oranla biraz daha ayrıntılı ve bu konuda deneyimim yok. Konu açmadan önce internette ürünün global ve tr siteside dahil olmak üzere farkl platformlarda aramalar yaptım ama şu an elimdeki lisans belgesinde bulunan registration code ve bunu kullanarak elde edeceğim activation code'u hangi aşamalarda ne şekilde kullanacağım hakkında tatminkar bir anlatıma rastlayamadım. Kısıtlı bilgime göre Server2003'te web arayüzünde giriş yaptıktan sonra lisans seçeneği --> new account kısmında kayıt kodunu istiyor ama sonrasında nasıl devam edeceğimi bilemiyorum. Tahminim adımları tamamladığımda aktivasyon kodu'nu içeren bir mail veya ekran geleceği ve bu kodu programı yeniden açıp 'aktivasyon kodunu giriniz' şeklinde bir ekranda girip onaylayacağım yönünde. Ancak dediğim gibi kurumsal bir ürün ve pek tecrübem yok bu nedenle sıkıntı yaşıyor lisansı da kullanılmaz hale getirir miyim diye endişeleniyorum. Aşamaları gösteren bir çalışma veya anlatım konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim İyi çalışmalar diliyorum.

 
Gönderildi : 25/04/2012 18:28

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member

(@YasinCAKIR)
Gönderiler: 2
New Member
 

Merhaba,

Trend Micro Worry Free Business Security register kodunu kayıt etmek için http://olr.trendmicro.com adresine girin New Account tıklayın hemen altında dil seçenekleri açılır Türkçe yoktur bu nedenle Next tıklayın. Gelen pencerede aktivasyon kodunuzu girin ve next tıklayın, sonraki gelecek ekran ek kodlarınız varsa girmenizi istediği alandır. Anladığım kadarıyla sizde yok, o nedenle no tıklayarak aşağıda next butonuna tıklayın. Gelen ekran bilgileri girilmesini istediği ekrandır. Hangi firma için aldıysanız o firmanın bilgilerini girerek kayıt işleminizi yapıyorsunuz. Next tıkladığınızda eksik bir bölüm varsa o kısma sizi döndürerek girmenizi isteyecektir. Bu bölümü geçtiğinizde aktivasyon kodunu gösterdiği ekran gelecektir. Aktivasyon kodunu bir yere kayıt edin ve kayıt işlemini bitirebilirsiniz.

Aldığınız aktivasyon kodunu Internet Explorer'dan Worry Free Server web konsolunu açın şifrenizi girin ilk Durum ekranında alt kısımda Lisans bölümüne tıklayın. Açılan ekranda Deneme sürümü olarak görürsünüz. Yeni kod gir seçeneğine tıklayın ve aldığınız Aktivasyon kodunu bu bölüme girerek kaydedin. İşleminiz tamamlanmış olacaktır.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim...

 
Gönderildi : 26/04/2012 18:12

(@MazharKara)
Gönderiler: 15
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Değerli arkadaşlar bu "tüm konuya bak" butonuna henüz alışamamıştım. cevapları görmemişim. Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, sayenizde problemi çözdüm. İyi çalışmalar dilerim tekrar teşekkürler.

 

 
Gönderildi : 08/05/2012 00:59

Paylaş: