Forum

Zywall ve Milestone...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Zywall ve Milestonesys Uyumsuzluk Problemi

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
424 Görüntüleme
(@HalitEskin)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar arkadaşlar, Merkezimie bağlı şubelerimiz var ve bu şubelerde axis 206 ip kameralarımız var. Firmamızda firewall değişikliği yaptık. Önceki kullandığımız firewall juniper netscreen g5 idi ve milestone programı ile kameralara çok rahat bir şekilde ulaşabiliyor ve kayıt altında tutabiliyordum.


Yeni aldığımız firewall ise zywall usg 100 ve bu firewall da lan1 den wan tarafına interneti açtım. bilgisayar ile mağazalara web browser üzerinden ulaşabiliyor iken milestonesys (basic+) programı ile 80 portundan ulaşmama izin vermiyor.


Konu hakkında daha önce deneyimi olan veya görüş bildirebilecek arkadaşların yardımlarını ve önerilerini bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar ve kolay gelsin.

 
Gönderildi : 11/08/2009 19:46

(@OmerKARADENIZ)
Gönderiler: 1560
Noble Member
 

Zywall in USG modelleri haricindeki tüm hardwareleri ile çalıştım. Fakat buradaki sıkıntının application firewall dan izin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunları kontrol etmenizde fayda var.


Application Firewall
More and more network applications could slip malicious software into your office. The potentially malicious software, such as IM and P2P tools, could cause bandwidth waste or even system damage. With application patrol and bandwidth management features, you can control traffic block or rate limit for online chat or file transfer activities to avoid malicious software from finding its way into your organization.

 
Gönderildi : 12/08/2009 19:36

(@speedok)
Gönderiler: 1
New Member
 

milestone basic+ 6.5c kayıt programı kullanıyorum serverımızın işletim sistemi windows xp pro. 8 adet kameramız var bunlardan 2 tanesi ıp diğerleri analog görüntüleri alıyoruz kayıt yapıyoruz faka ağ içindeki diğer bilgisayarlardan izlemek istiyoruz bu sorunu nasıl aşarız yardımlarınızı bekliyorum...

 
Gönderildi : 07/06/2010 22:00

Paylaş: