Forum

owa da kullanıcı gi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

owa da kullanıcı girişi yapınca sağ taraftaki ekran görünmüyor

13 Yazılar
4 Üyeler
0 Reactions
510 Görüntüleme
(@OrkunORUC)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaşlar;


Bundan 1-2 ay öncesine kadar OWA i çok güzel kullanıyordum. Fakat şimdi iç ve dış kullanıcılar owa dan girdiklerinde şifre girdikten sonra posta kutusu düzgün görünmüyor sağ taraftaki ekran yüklüyor diyor ve öylece kalıyor. Aynı şekilde owaadminde temaların önizlemesini de düzgün göstermiyor. OWA yı tekrar kaldırıp kurmama rağmen sorun çözülmedi. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 28/01/2009 13:39

(@muratguclu)
Gönderiler: 1164
Noble Member

(@OrkunORUC)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Sorumda da belirttiğim gibi OWA yı kaldırıp tekrar kurdum hatta dediğiniz yöntemlerle de yaptım


ama ne yazıkki aynı sorun devam ediyor. Size hatanın resmini gönderecem ama buraya nasıl koyacağımı bulamadım. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim. İyi Çalışmalar.

 
Gönderildi : 28/01/2009 21:05

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member
 

OWA ssl destegi ilemi calısıyor,ayrıca exchange üzerinden denedinizmi....yuarıdaki postları adım,adım yeniden uygulayın cozum olucaktır.

 
Gönderildi : 28/01/2009 21:11

(@OrkunORUC)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

hayır ssl desteği ile çalışmıyor. yukarıda verilen postların hepsini denedim. Çözüm olmadı hatta şu an yeniden yaptım hepsini ama nafile. 🙂 Bu akşam uykusuz bir gece geçecek anlaşılan.. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkürler..

 
Gönderildi : 28/01/2009 21:18

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Bütün kullanıcılar için bu böyle mi?

Farklı makinelerden OWA ya giriş ypatınız mı? OWA kaldırıp tekrar kuruldugunda bu problem gideriliyor.

imageshack.us adresine girin hatanın resmini buraya yükleyin sonra bu sitenin size verdiği linki buraya yapıştırın.

 
Gönderildi : 29/01/2009 12:37

(@OrkunORUC)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Evet tüm kullanıcılarda aynı sorun var. Hem iç hem dış kullanıcılar giremiyor. Owayı kaldırıp yeniden kurdum. Size hatanın resim linkinide gönderiyorum. Teşekkürler...


 



 

 
Gönderildi : 29/01/2009 17:58

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member
 

IIS üzerinde OWA dısında calısan uygulama varmı,ayrıca herhangi bi degisiklik yaptınızmı,EXchange server üzerinde http://localhost/exchange ile erisimi denermisiniz.

 
Gönderildi : 29/01/2009 18:15

(@OrkunORUC)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

IIS üzerinde uygulama olarak OWA birde share point çalışıyor. Verdiğiniz linkten giremiyorum, Böyle bir sayfa yok diyor. http://anamakinadi:verdiğimportno/exchange olarak giriş yapıyordum bu şekilde girincede resimdeki hata çıkıyor. Evet exchange de değişiklik yaptım, iis port noları 80 dışında bir port no yapınca public folder a girememiştim bende portları yeniden 80 e alıp giriş yaptım ve işimi bitirince portları yeniden eski haline çevirdim. Fakar bunadan önce bir değişiklik daha yapmıştım isa serverda ama ne yazıkki unuttum sanırım o yüzden oluyor. (Yaptığım değişikliği kayıt etmemenin cezası bana müstehaktır aslında .. ) public foldera girerkende aşağıda resim linki olan hatayı vermişti belki yardımcı olabilirsiniz..İyi Çalışmalar..


 


 
Gönderildi : 29/01/2009 18:52

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member
 

Exchange server üzeridne;


http://localhost:ip/exchange seklinde deneyin,ayrıca OWA url sini IE trust zone lara eklermisiniz.!

 
Gönderildi : 29/01/2009 22:57

(@OrkunORUC)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

 


Söylediklerinizi denedim ama yine aynı. Çok ilginç ne denedimse hatayı düzeltemiyoum.


 

 
Gönderildi : 30/01/2009 14:33

(@OrkunORUC)
Gönderiler: 50
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

söylediğiniz IIS ve ASP net hizmetlerini kaldırıp yeniden kurma ve exchange rgerekli değişiklikler işlemini yaptım


owa çalıştı


ama bu seferde Exchange pop3 IMAP4 routing engine gibi servislerini çalıştıramıyorum HATA : 1083 veriyor, IIS hiznetini kaldırıken ASP.net ve HTTP Proxy üzerindeki RPC hizmetide kaldırılacak demişti, ama HTTP üzerinde RPC hizmetini çalıştıramadı sanırım bu hizmeti arıyorum ama bulamadım


bana yardımcı olursanız sevinirim.

 
Gönderildi : 30/01/2009 16:22

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Merhaba

malesef Exchange Server'ınız bayağı bir problemi gözüküyor

aldığınız hataya istinaden size tavsiyem, Information Store backup aldıktan sonra Exchange Server'ı setup.exe/disasterrecovery ile reinstall etmeniz.

Microsoft'unda son hata ile ilgili söylediği budur.

 
Gönderildi : 30/01/2009 17:04

Paylaş: