Forum

Office 365 Business...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Office 365 Business-Mobil Tarafta Adres Listesi Güncellemeleri

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
414 Görüntüleme
(@burakunver)
Gönderiler: 12
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba,

Office 365 Business hizmeti kullanıyoruz. GAL yaptigim güncellemelerin mobil telefonlarda (android ve iphone) hangi prosedürle senkronize olduğunu anlamaya çalışıyorum. Android tarafında Outlook uygulamasini kurup kişileri senkronize ediyorum. Kişiler bölümünden adresin ayrintilarini görme imkanı var mı? Bu senkronizasyon otomatik olarak mı oluyor yoksa takip etmem gereken bir yöntem var mı? Kendi hesabımı mobil ortamda çok yoğun kullanmadıgımdan sürekli mobil olan kullanıcıların yaşadıkları problemlerle karşılaşamıyorum. Çok uzun zamandır güncel bilgilere ulaşamıyoruz gibi şikayetler oluyor. Daha önce incelediginiz makaleş kaynak veya Kendi yapınızdan mobil cihazlar için kullanım seceneklerinizden kısaca bahsetmenizi rica edecegim. Eksileri şudur bu özellik düzgün çalışmıyor gibi. 

Zaman ayırabilen arkadaşlara şimdiden teşekürler.

 
Gönderildi : 09/05/2017 20:38

(@umitseyhan)
Gönderiler: 367
Üye
 

Merhaba Buırak Bey,

 

Office 365 Business hizmeti kullanıyoruz. GAL yaptigim güncellemelerin mobil telefonlarda (android ve iphone) hangi prosedürle senkronize olduğunu anlamaya çalışıyorum. Android tarafında Outlook uygulamasini kurup kişileri senkronize ediyorum. Kişiler bölümünden adresin ayrintilarini görme imkanı var mı?

Adres ayrıntıları  şuan için görülememektedir.

Bu senkronizasyon otomatik olarak mı oluyor yoksa takip etmem gereken bir yöntem var mı? Kendi hesabımı mobil ortamda çok yoğun kullanmadıgımdan sürekli mobil olan kullanıcıların yaşadıkları problemlerle karşılaşamıyorum. Çok uzun zamandır güncel bilgilere ulaşamıyoruz gibi şikayetler oluyor. Daha önce incelediginiz makaleş kaynak veya Kendi yapınızdan mobil cihazlar için kullanım seceneklerinizden kısaca bahsetmenizi rica edecegim. Eksileri şudur bu özellik düzgün çalışmıyor gibi. 

 

Exchange Online üzerinden GAL tarafı 24 saatte bir güncellenir. Bu da Türkiye saati ile sabah 05:00 saatine denk gelmektedir.

 

Bilginize.

 
Gönderildi : 10/05/2017 19:47

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4297
Co-Helper
 

Mobil hizmetler Activesync üzerinden sağlanır technet ve diğer kaynaklardan önce bu yapının ayrıntılarını okuyarak öğrenmeye çalışın derim.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 10/05/2017 22:08

Paylaş: