Exchange Adres deft...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange Adres defteri problemi  

  RSS
ebubekirsiddik
(@ebubekirsiddik)
Üye

merhaba Arkadaşlar,

 

Server 2003 üzerinde Exchange 2003 kurulu durumda.Adresi defteri ile ilgili şöyle bir problemimiz var. Adres defteri Outlook ve owa  da başarılı şekilde çalışıyor fakat cep telefonuna Exchange kurulumu yaptığımızda rehber geliyor fakat sadece numaralar gözüküyor.Sunucuyu restart ettğimizde 5 dakika geldi sonra tekrar  gitti.Birini aramak istediğimiz de yada biri aradğında sadece isim gözüküyor.

 

Bu konuda sizden destek rica ediyorum.Neden olabilir acaba

 

 

Alıntı
Gönderildi : 24/03/2014 14:10
Güney OKTAYLI
(@guneyoktayli)
Üye

[quote user="Ebubekirsiddik"]

merhaba Arkadaşlar,

 

Server 2003 üzerinde Exchange 2003 kurulu durumda.Adresi defteri ile ilgili şöyle bir problemimiz var. Adres defteri Outlook ve owa  da başarılı şekilde çalışıyor fakat cep telefonuna Exchange kurulumu yaptığımızda rehber geliyor fakat sadece numaralar gözüküyor.Sunucuyu restart ettğimizde 5 dakika geldi sonra tekrar  gitti.Birini aramak istediğimiz de yada biri aradğında sadece isim gözüküyor.

 

Bu konuda sizden destek rica ediyorum.Neden olabilir acaba

 

 

[/quote]

Bu sorunuza Rıza ŞAHAN hocam daha iyi cevap verecektir diye düşünüyorum.Çünkü Office 365 burada ondan soruluyor. 🙂 

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/03/2014 18:27
Ugur DEMIR
(@ugurdemir)
Onursal Üye

OAB rebuild edin. http://community.spiceworks.com/how_to/show/976-manually-update-and-rebuild-the-exchange-2003-gal

Ek oalrak oma servisini yenidne başlatın bakalım.

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/03/2014 18:37
ebubekirsiddik
(@ebubekirsiddik)
Üye

[quote user="Ugur DEMIR"]

OAB rebuild edin. http://community.spiceworks.com/how_to/show/976-manually-update-and-rebuild-the-exchange-2003-gal

Ek oalrak oma servisini yenidne başlatın bakalım.

[/quote]

 

abi olmadı.Ne yapabilirim başka 

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/03/2014 19:48
Ugur DEMIR
(@ugurdemir)
Onursal Üye

Exchange sunucudaki logları bir temizle restart et bakalım hagi error logları düşecek bakalım

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/03/2014 19:55
ebubekirsiddik
(@ebubekirsiddik)
Üye

 

[quote user="Ugur DEMIR"]Exchange sunucudaki logları bir temizle restart et bakalım hagi error logları düşecek bakalım
[/quote]

 abi loğlara şöyle iki hata düştü

 

Faulting application w3wp.exe, version 6.0.3790.3959, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x01f35c80.

A process serving application pool 'ExchangeApplicationPool' terminated unexpectedly. The process id was '8076'. The process exit code was '0x80'.

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/03/2014 21:15
ebubekirsiddik
(@ebubekirsiddik)
Üye

[quote user="Ebubekirsiddik"]

 

[quote user="Ugur DEMIR"]Exchange sunucudaki logları bir temizle restart et bakalım hagi error logları düşecek bakalım
[/quote]

 abi loğlara şöyle iki hata düştü

 

Faulting application w3wp.exe, version 6.0.3790.3959, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x01f35c80.

A process serving application pool 'ExchangeApplicationPool' terminated unexpectedly. The process id was '8076'. The process exit code was '0x80'.

 

Unexpected Exchange mailbox Server error: Server: [NORM-DC.normyapi.local] User: [ozcan@normyapi.com] HTTP status code: [500]. Verify that the Exchange mailbox Server is working correctly.

 

 

[/quote]

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/03/2014 21:28
Paylaş: