Forum

Mail Grubu Kullanıc...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Mail Grubu Kullanıcısı Mail Alma Problemi

5 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
303 Görüntüleme
(@CemalPOYRAZ)
Gönderiler: 138
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;


Ad ortamında Exchange Server 2007 kurulu sistemde x mail grubuna üye olan kullanıcılarım var.Kendi outlooklarında x hesabı kurulu.Ancak bazı kişiler maillerin bazılarını alamadıklarını söylüyor.a kişisi maili alabilirken b kişisi alamıyor.Hesap ayarlarında maillerin serverda kaç gün tutulacağı ile ilgili ayar aktif olarak kullanılıyor.Kontrol ettim bu grubun tüm kullanıcılarında ayarlar normal.Gönder/Al ayarlarıda olması gerektiği gibi.Ancak sorunu çözmem gerekiyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. 

 
Gönderildi : 23/07/2010 17:12

(@yalcinkaraca)
Gönderiler: 354
Reputable Member
 

Merhabalar Cemil Bey Biraz Önce Servisten geldim ayni sorun müşterimde vardi a kişi herkeze mail atiyor ama b.kullanıcısına mail atamıyor çözüm outlooktaki profili degiştirdim sorun çözuldu.denem için denetim masasi posta profil göster birtae denemelik profil oluştur o şekilde bir dene


 


 


 

 
Gönderildi : 23/07/2010 22:18

(@CemalPOYRAZ)
Gönderiler: 138
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?

 
Gönderildi : 24/07/2010 17:15

(@CemalPOYRAZ)
Gönderiler: 138
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Evet.Outlook'ta profil değiştirme bir çok konuda yardımımıza yetişebiliyor.Ancak bu konuda yetişemedi malesef.Hala daha sorun devam ediyor.Araştırmalarıma göre mutlaka bu hesabı kullanan bir kullanıcımda serverda tutulma günü seçili değil.O mailinde gönder/al yaptığı zaman serverdan maillerin tamamını çekiyor.O ana kadar o mailleri almayanlarda alamıyor.Sanırım tek tek incelemem gerekecek.Bunun içinde en sağlam yöntem hesabın şifresini değiştirmek sanırım.Herkez mecbur bana dönecek ve bende kontrol edbileceğim bu hesabı kullanan erkesi.Sonucu bildiririm.Teşekkürler.

 
Gönderildi : 25/07/2010 12:52

(@tuncegemen)
Gönderiler: 5
Active Member
 

o mail grubunun promertiesine girdiginiz zaman bir seçenek olması lazım şuan hatırlamıyorum önümde yok ama. oradaki bir seçeneği kaldırmanız ya da işaretlemeniz lazım. eğer anladığım problem buysa.

 
Gönderildi : 26/07/2010 14:07

Paylaş: