Forum

Exchange 2007 Posta...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange 2007 Posta Kutusu Paylasımı

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
289 Görüntüleme
(@BarisSecilmis)
Gönderiler: 45
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar


Örnegin [email protected] adında kı posta kutumu paylastırdıgımda organizasyonumdaki diger kullanıcılar posta kutuma atanan hakları ile ulaşabiliyorlar.


[email protected] 'un gelen kutusuna düşen  bir postayı paylaşan diger bir kullanıcı Kimden kısmına girdiginde adres listemden hangi kullanıcı adına cevap vermek istiyorsa veriyor.


Amacım verilen bu cevabı paylasılan posta kutusunda varolan (gelenkutusu gönderilmiş ögeler gibi) klasörlerde paylaşmak.


Denediklerim ve sonucları :


[email protected] için journaling 


* alıcı [email protected]


* takip edilecek posta kutusu [email protected]


Çalışıyormu evet çalışıyor.Ama ki, dogal olarak [email protected] daki dısarı cıkan veya gelen maili [email protected] a yonlendiriyor.


takip edilecek posta kutusu olarak [email protected] yerine [email protected] yazıncada sadece baris tan cıkan cevaplar yonleniyor.


Cok karısık bir tabir olamıştır umarım.Paylaşılan posta kutusunda cıkan bir cevap kimden çıkıyorsa cevabıda gelen kutusuna düşsün istiyorum.


Bunu koşullu bir ilişkilendirme rule yazarak veya başka bir şekilde yapmam mumkunmu acaba?


"Benzer fakat daha komplike bir senaryonu daha once Hakan Bey ile istişaresini yapmıştık.Bu daha farklı oldugu için yazıyorum"


 


 

 
Gönderildi : 11/02/2010 14:50

(@BarisSecilmis)
Gönderiler: 45
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Sorun çözüldü baya basit bir yolla


İlgilenen arkadaslar için sole birsey yapabilirsiniz.


yeni bir trasport rule olusturun


when the subject field of the body of the message contains kısmına :


to: (paylasılan mail alıcısı)


next kısmında actions kısmına copy the message the adres dıyıp paylasılan posta kutusunu seçin.


Bu şekilde ortak bir maile gelen kişilerin verdigi cevapları (her bir kullanıcıgın kendi hesabından) aynı posta kutusunda verilen cevapları gorebilirsiniz


Benim için cok onemliydi umarım işinize yarar

 
Gönderildi : 11/02/2010 16:45

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18030
_
 

Geri bildirim için teşekkürler.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 11/02/2010 16:50

Paylaş: