Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Dış veri al / Gönder modülünden güncellenmiş stok kartlarını göndermek için yapılması gereken işlemler nelerdir?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
391 Görüntüleme
(@haticeakgul)
Gönderiler: 983
Noble Member
Konu başlatıcı
 

Bir stok kartının Dışveri Gönder ile gönderilebilmesi için öncelikle en az bir fiyat tipine fiyat girilmiş olmalıdır ve bu fiyat tipinin gönderilirken seçilmiş olması gerekmektedir. Daha sonra iki yöntemle değişiklik yapılmış kartlar gönderilebilir.


1- Stok parametrelerindeki “Stok kartında bilgiler değiştiğinde fiyat tespit tarihleri güncellensin” seçilir. Bu durumda stok kartlarında fiyatla igili olmayan bir değişiklik yapıldığında bile o karttaki girilmiş bütün fiyatların Fiyat tespit tarihi, kartta değişiklik yapılan tarih ile güncellenir. Böylece stok kart ve fiyat dosyası gönderilirken fiyat değişmese bile başlangıç bitiş tespit tarihi aralığında değişiklik yapılan stok kartları da gönderilir.


2- Yukarıdaki seçenek fiyat tespit tarihi kontrolu yapan firmalar için sorun yaratabilir. Yani fiyat değişmese bile tespit tarihleri değişecektir. Winner paketine daha sonra bir ilave yapılmış ve fiyat dosyasına update tarihi eklenmiştir. Bu durumda  “Stok kartında bilgiler değiştiğinde fiyat tespit tarihleri güncellensin” parametresi seçilmez. Stok kartlarını / Fiyatlarını gönder programınında Başlangıç ve Bitiş degişiklik tarihi sınırlandırılarak bu tarih aralığında değişiklik yapılan stok kartları da gönderilir.


 


 

 
Gönderildi : 02/11/2008 02:58

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Teşekkürler Hatice hanım

 
Gönderildi : 02/11/2008 05:56

Paylaş: