Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Tiger Enterprise Ticari sistem yönetimi İşlem Yetkisi

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
429 Görüntüleme
(@hasanmetin)
Gönderiler: 12
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar;

enterprise kullanıcılarından birisi daha önceden  ticari sistem yönetiminden faturada işlem yapacağı zaman fatura tarihi onaylama kısmı vardı şimdi o kısım görünmüyor. Nasıl bir işlem yapmalıyım tekrar bu kısmı aktif hale döndürmem için.
Saygılarımla ;

 
Gönderildi : 30/09/2013 18:40

(@SuleymanBican)
Gönderiler: 50
Trusted Member
 

Merhaba Hasan Bey,

Anladığım kadarı ile fatura ile ilgili onaylama derken satınalma daki alım faturalarını belirtiyoruz. Gerçi Satış dağıtımda yer alan satış faturaları için de genel olarak aynı durum geçerlidir. Eğer ilk kez onaylama yapıyorsak tarih alanının boş görünmesi normaldir.

Eğer  fatura onaylama işlemi gerçekleştiremiyorsak, ya da daha geniş bir açıklamayla herhangi bir işlem ile ilgili onaylama engelimiz var ise bu durumda, Tiger Enterprise Sys konsol üzerinden onaylama yapılması gereken işlemin kullanıcısı alt seçeneklerinden ilgili firma seçilerek buradan sırasıyla;

Ticari Sistem Yönetimi  --> İşlemler --> Onaylama alt yetki seçeneğine gelip buradan ilgili işlemi + durumuna getirmemiz yeterli.

Malzeme Fişleri, Verilen siparişler, Alım İrsaliyeleri, Alım Faturaları, Alınan siparişler, Satış İrsaliyeleri, Satış Faturaları, Cari Hesap Fişleri...

Kısacası tüm onaylama yapılabilecek seçenekler bu kısımda mevcut.

Elbette bunları yapabilmek için LOGO ( admin ) kullanıcısıyla ya da LOGO grubuna ait bir kullanıcı hesabıyla Tiger SYS ye girmemiz gerektiğini belirtmeye gerek yok sanırım.

 
Gönderildi : 01/10/2013 13:24

Paylaş: