Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Nebim Winner Stok Sayımı ve Programı

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
1,322 Görüntüleme
(@ultrAsailor)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

El Terminali için Nebim Stok Offline Programı ve Kullanımı Hakkında Bilgi Verebilirseniz Sevinirim. Ayrıca Programı Yanlışlıkla El Terminalinden Sildim Buradan Paylaşabilirseniz Sevinirim.

 

 
Gönderildi : 22/06/2010 18:07

(@gokselarslan)
Gönderiler: 135
Estimable Member
 

stok offline modülünde  her sayım sayımdan önce yeni açılan stok kartlarını  el terminaline atarak kullanıyorsunuz.Ama ben verimli olduğunu düşünmüyorum çünkü güncelliğini sağlamak zor oluyor.


Silme işlemi içinse eğer backup aldıysanız geri dönebilirsiniz. Almadıysanız yeniden kurulum yaptıktan sonra  m3 te  start>programs>utility>msbackup var burdan yedeklemenizi tavsiye ederim. kazara silinmesi durumunda  burdan recovery yapabliyorsunuz.


iyi çalışmalar 


 


 


 


 


 

 
Gönderildi : 05/07/2010 21:28

(@XLBILISIM)
Gönderiler: 27
Eminent Member
 

Merhaba,


 


Kontrollü mü kontrolsüz mü yapacaksın sayımı. yani her okuttuğunda o ürünün barkodu tanımlı mı değilmi diye ?

 
Gönderildi : 22/07/2010 19:16

(@UfukDeniz)
Gönderiler: 95
Estimable Member
 

Ben kendi programımı kendim yazdım. Hem kontrollü Hem kontrolsüz sayabiliyorum. 5000 stok kodundan sonra maalesef yavaşlıyor okuturken. Ama kodlamadan mı, yoksa cihazın kapasitesinden mi olduğunu henüz test edemedim. Zira ben zaten kontrolsüz olarak kullanıyorum. Kendi işimi fazlasıyla görüyor. Eğer yaptırabileceğinzi bir tanıdığınız var ise kendiniz için küçük bir uygulama yaptırabilirsiniz. Saydığınız verileri bir txt dosya olarak vermesi sizin için yeterli olacaktır.

 
Gönderildi : 14/09/2010 15:19

Paylaş: