Forum

NWA-3100 Hk;
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

NWA-3100 Hk;

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
367 Görüntüleme
(@alibirinci)
Gönderiler: 278
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Selam Arkadaşlar Başımdan Geçen olayı sizinle paylaşmak istiyorum..

 Kablosuz network oluşturmak için ZyXeL NWA-3100   Model cihaz aldım. Adaptorlerde problem olmasın diyede 271N model adaptorlerini aldım. herşey normaldi. tedarikci firmanın stoğunda ürün 108 mb destekdiğini yazıyordu. ki aldığım adaptör  ürünlerde bu hızı destekliyor.

ürünleri aldım kurdum çalışmaya başladı. ama hız 54 mb. Firmayı aradım dedim bu AP 54 mb de çalışıyor. 108 bağlantıyı ne panelinde goruyorum nede adaptorde. Oradaki mühendis ürünün yeni olduğunu Burada test yapıp geri doneceklerini soyledi. Arada 3 Ay geçti. tekrar açtım durumu izah ettim. Oradaki arkadaş ( bu sefer başka ) ürünün yeni olmadığını 108 mb desteklediğini ama yazılımsal sorun olduğundan dolayı AP panelinde goremediğini ama 108 MB ile bağlandığını soyledi. buna istinaden bende Adaptorde de goremiyorum dediğimde. Modelini istedi Muhendislik Departmanında diğer arkadaşı ile yaptığı görüşme sonucunda bana şu ifadeyi kullandı..

Almış olduğunuz Ap 11g+ modunda 108 mb ile çalıştığını bu teknolojiyi destekleyen bir ürün almamızı soyledi.

Sordum: Size ait hangi ürün bu teknolojiyi destekliyor

Cevap: bize ait bir tane ürün bunu destekliyor. onunda Türkiyede yok. 

Satın aldığım firmayı aradım. Bu firma yetkilileri bana boyle boyle diyor. bu şekilde ben bu ürünü kabul edemem.. Arkadaşlar ürünleri geri alıyor.

 Sonrasında Müşteri temsilcim bana geri dönüyor. diyorki Bu ürünlerin kutularını bulabilirmiyiz. Neden sorusuna ZyXel türki kutusuz ürünü alamıyorlarmış.

bende olayın üstünde 6 ay geçmiş.aldığım her ürünün kutusunu saklarsam işimiz var diye cevap veriyorum. ve şu anda tedarikci firmamın elinde bu ürünler duruyor..

Şimdi buradan ZyXeL yetkililerine seslenmek istiyorum.  Dunyanın bu konuda önde giden bir firmasının yapmış olduğu bu rezalet nedir.Ürün  cıkartıyorsun desteğini boylemi veriyorsun. 11g+ Teknolojin var ama buna ait türkiyede ürünün yok Ürünü kutusuz almamakda ne demek. Okadar Firma ile çalışıyorum sorun olduğun bir tanesi kutu demedi. ürünün Adaptörü kendisi çevre ekipmanını getirip iade ediyorum.

Sizinle bir daha çalışmakmı TÖBE .. Arkadaşlar Sizede Tavsiyem sizde TÖBE demek istemiyorsanız Amman dikkat diyorum.  

Saygılarımla.. 

 
Gönderildi : 08/12/2009 15:44

(@kayhankayihan)
Gönderiler: 854
Noble Member
 

Airties kullanmak her zaman mutluluk sebebi.

yeni bir ürün alacaksanız airties rt211 ve wus300 dü sanırım adaptör gerçekten süper, 125 mbps.

 
Gönderildi : 08/12/2009 17:14

(@alibirinci)
Gönderiler: 278
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

4450 Aldım. ve  gayette memnunum

 
Gönderildi : 08/12/2009 19:59

Paylaş: