Forum

Client yedekleme i&...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Client yedekleme için öneri

6 Yazılar
5 Üyeler
0 Reactions
831 Görüntüleme
(@volkantipi-2)
Gönderiler: 391
Honorable Member
Konu başlatıcı

[#68931]

Merhaba,

Bir firmada genel yedekleme yapmak istiyoruz. Acronis kullanıyoruz server yedeklemeleri için, fakat kullanıcı yönetimi çok zor tek tek işlem yapmak gerekiyor. CA tarzı önerebileceğiniz bir program varmı? 

Teşekkürler.

Gönderildi : 29/12/2008 19:40
(@huseyinbagdadioglu)
Gönderiler: 177
Estimable Member

Merhaba Serverınızda ve clientlarınızda kurulu olan Acronis backup yazılımlarının sürümleri nedir? Acronis'ten vazgeçtiyseniz Symantec Backup.exe kullanmanızı tavsiye ederim. 

Gönderildi : 29/12/2008 19:48
(@volkantipi-2)
Gönderiler: 391
Honorable Member
Konu başlatıcı

Acronis True Image Managemant Console 9.1 daha çok çoklu işlem yapabileceğimiz birşey bakıyoruz. Symantec'de böylemi acaba?

Gönderildi : 29/12/2008 20:12
(@kadriKUSAK)
Gönderiler: 80
Estimable Member

Merhaba,

Bende Acronis kullanmaya başladım ve çok faydalı oldu. Sizin Acronisde yapamadığınız nedir? Yapamadıklarınızı yazarsanız yada yapmaya çalıştıklarınızı daha kolay olabilir.

Gönderildi : 29/12/2008 20:22
(@sertactopal)
Gönderiler: 103
Estimable Member

Merhaba;

Biz storagecraft ürününü kullanıyoruz ve memnunuz. Acronis deki universal restore özelliği bu üründe default olarak geliyor.

http://www.storagecraft.com/ProductTours/ShadowProtect_3.0_Demo.swf

Demo olarak indirip kullanabilirsiniz...

Gönderildi : 29/12/2008 20:47
(@serkanuzuner)
Gönderiler: 1040
Illustrious Member

Merhaba, Acronis in web sitesinden kurumsal yonetim yazılımlarını incelemenizi tavsiye ederim, acronis bu konuda benim favorimdir, cunku neredeyse tek isleri backup ve veri yonetimi, o yuzden de cok iyi urunlerle karsımıza cikiyorlar.

Gönderildi : 29/12/2008 22:52
Paylaş: